Plavky a plážová kolekce je připravená, můžete začít vybírat

Výrazné květinové potisky nebo klasické jednobarevné plavky?  Plážová kolekce od C&A přináší aktuální trendy, ve kterých budete nejen dobře vypadat, ale i se dobře cítit, takže si můžete užívat sluníčka dosyta.
Kolekce oslavuje rozmanitost inspirovanou kulturou velkých měst, jako je Berlín, Sao Paulo a New York – přeloženo do grafických potisků, texturovaných materiálů a dalších úprav jako např. háčkované prošívání a gumové potisky, které vypadají jako ruční vyšívání. Některé styly ovlivnila tvorba Henriho Matisse, která se odráží v odvážných květinových a abstraktních potiscích, spolu s chrpově modrou barvou, která vypadá skvěle na všech tónech pleti.
Plavky v kolekci na léto 2024 jsou vyrobeny převážně z recyklovaných látek, byly navrženy tak, aby je bylo možné kombinovat, přičemž u každého potisku nebo barvy jsou minimálně dvě možnosti horního a spodního dílu, což umožňuje vytvořit si vlastní bikiny.
Must have sezóny jsou asymetrické plavky nebo cut out styly, které přinášejí noblesní vzhled a jsou ideální na pláž i do baru.