Pop in Symphony: Největší světové popové hity v jedinečné koncertní show

Užijte si neopakovatelnou koncertní show a vychutnejte si ty největší a nejslavnější popové hity hvězd jako jsou Madonna, Adele, ABBA, Beyoncé, Rihanna, Bruno, Mars nebo Lady Gaga a dalších! Již 22. dubna zažije Obecní dům jedinečnou koncertní jízdu a rozezní se v duchu největších popových hitů všech dob. To vše v podání 60členného symfonického orchestru Bohemian Symphony Orchestra Prague, který celý zážitek ještě umocní a umožní divákům vychutnat si ten pravý rozměr a skutečnou hudební šíři popových superhitů.

Během 90minutové koncertní show se diváci mohou těšit na ty největší a neslavnější popové melodie, jaké kdy vznikly! V podání symfonického orchestru Bohemian Symphony Orchestra Prague pod vedením dirigenta Martina Šandy a v čele se sólistkou Leticií Krotkou, si vychutnají hity Madonny, Adele, Beyoncé, Rihanny, Britney Spears, Bruno Marse, Imagine Dragons, ale i zpěvačky Sia nebo legendární kapely ABBA. To vše v jedinečné atmosféře Smetanovy síně Obecního domu, a především v originální orchestrální úpravě 60členného symfonického orchestru. Speciálním hostem navíc bude i česká kapela Poetika nebo Michal Penk!

„Už teď se nemůžeme dočkat až se Obecní dům rozezní v duchu těch nejznámějších popových hitů všech dob, navíc ve speciální orchestrální úpravě a propojení s Bohemian Symphony Orchestra Prague. Popové hity milované napříč generacemi tak získají nový rozměr a posluchači si v rámci koncertní show budou moci užít tu pravou šíři všech skladeb a vychutnají si doslova každý tón,“ říká Martin Šanda, šéfdirigent a ředitel Bohemian Symphony Orchestra Prague a dodává, že na koncertech propojujících popové melodie s orchestrem jej těší především to, že posluchač, který přichází jako milovník popových skladeb, odchází většinou jako fanoušek symfonického orchestru.

Doplňme, že koncert Pop in Symphony bude pro diváky skutečně 100% hudebním zážitkem, během něhož si užijí nejslavnější popové hity v celé jejich šíři a kráse. Jedinečná koncertní show nadchne posluchače napříč generacemi.

POP IN SYMPHONY: THE EPIC SYMPHONIC SHOW
22. 4. Obecní dům, Bohemian Symphony Orchestra Prague a největší popové hity

Vstupenky k dostání na stránkách orchestru na www.bsop.eu

Cena: od 1 090 Kč