Awapuhi Wild Ginger® Hydrate – novinka z Havaje pro žíznivé a krepaté vlasy

Zažijte havajské wellness s novinkou Awapuhi Wild Ginger® Hydrate. Trápí vás suché vlasy? Bojujete s krepatěním? Potom vás nadchnou hydratační produkty, které obsahují extrakt z awapuhi, neboli havajský divoký zázvor. Čím je tento zázvor zajímavý? Najdeme v něm 19 aminokyselin, které vlasy potřebují, aby byly zdravé, vypadaly krásně a byly nádherně lesklé. Havajský zázvor je klíčovou ingrediencí, která se dodnes pěstuje na soukromé Awapuhi farmě Paul Mitchell®. Tento zázvor je ručně sbíraný, vyčištěný, následně usušený a nadrcený na jemný prášek, který se používá k výrobě produktů. Kromě awapuhi obsahuje řada Hydrate komplex HydreTriplex poskytující suchým vlasům se sklonem k frizzu hloubkovou hydratační péči.

Zdraví a lesk vašich vlasů jsou často spojeny s jednou klíčovou ingrediencí – hydratací. Podobně jako naše pokožka, i vlasy potřebují správnou dávku vlhkosti, aby zůstaly zdravé, hebké a odolné. Když vlasy ztrácí hydrataci, slábnou a začnou být náchylné k poškození. To může vést k suchým, lámavým vlasům, roztřepeným konečkům a ztrátě lesku.

Novinka Awapuhi Wild Ginger® Hydrate doslova vlije život do vašich pramenů, které budou krásně lesklé, hebké a snadno ovladatelné. Stav vašich vlasů se zlepší až o 89 %. A jak to poznáte? Vlasy budou najednou plné života a nádherně zářivé. Navíc se vám budou snadněji upravovat.

Kromě šamponu a kondicionéru najdete v nové řadě Hydrate také zázračnou kúru HydraSoft Glossing Treatment, která během několika sekund oživí vaše vlasy. Jednoduše se nanáší a výsledek je cítit okamžitě! Takže pokud nemáte mnoho času a spěcháte, tento treatment je pro vás jako stvořený. Na vašich vlasech vykouzlí jedinečný lesk!

Awapuhi Wild Ginger® HydraSoft Shampoo

250 ml, DPC 1 021 Kč / 33,42 €
Bezsulfátový šampon doplňuje vlhkost, zjemňuje vlasy a dodává úchvatný lesk. Je barvostálý a je tedy vhodný i pro barvené a zesvětlené vlasy.

Použití:

Vmasírujte do vlhkých vlasů a opláchněte. Pro dosažení nejlepších výsledků použijte HydraSoft Conditioner.

 

Awapuhi Wild Ginger® HydraSoft Conditioner

250 ml, DPC 1 154 Kč / 37,78 €

Opečovává prameny a doplňuje vlhkost pro zdravě vypadající vlasy

s nádherným, lesklým finishem.

Použití:

Naneste malé množství na čisté, vlhké vlasy. Opláchněte. Pro dosažení nejlepších výsledků používejte společně s HydraSoft Shampoo.

Awapuhi Wild Ginger® HydraSoft Glossing Treatment

zrcadlový lesk z lahvičky

236 ml, DPC 1 277 Kč / 41,78 €

Oplachový treatment okamžitě přinese pramenům nejvyšší hebkost a zrcadlový lesk, aniž by je zatížil. Pomáhá vyrovnat poréznost vlasů od kořínků po konečky. Zajistí hedvábně hebký finiš.

Použití:

Používejte 1 až 3x týdně nebo jednorázově, pokud je požadován dodatečný lesk. Nejdříve umyjte šamponem Hydrasoft Shampoo. Důležité je z vlasů vyždímat přebytečnou vodu a treatment nanášet od konečků směrem ke kořínkům. Kúru vmasírujte nebo včesávejte do vlasů 10-15 vteřin a důkladně opláchněte. Následuje kondicionér HydraSoft Conditioner.

Produkty v prodeji v kadeřnických salonech

www.paulmitchell.cz/salony

nebo na oficiálním e-shopu John Paul Mitchell Systems®

eshop.paulmitchell.cz