Soutěžte se značkou SCANquilt o jeden ze tří poukazů na slevu v hodnotě 1000 Kč

Rádi měníte povlečení a barvy podle sezóny?

Užili jste si nostalgických zimních odstínů šedé a béžové a už se těšíte na osvěžení jarními odstíny žluté, růžové, fialkové nebo zelinkavé? Pokud se vám nechce do celého povlečení, můžete do nekonečna měnit odstíny povlaků malých polštářků, které se staly součástí našich ložnic. Kromě tkaných jednobarevných lze použít i úpletové návleky z kvality Jersey, které barevně ladí k vypínacímu prostěradlu s elastanem. Elastan zabezpečí dlouhou stálost rozměru a trvanlivost pleteniny.

Kdo by se netěšil na teplejší jaro?

Pořiďte letní přikrývky light lehké jako obláček a tenké tak, aby se nám pod nimi dobře spalo. Využít je můžete i pro vaše návštěvy, které jistě ocení klasickou přikrývku. Případně můžete zvolit variantu přikrývky slim, která úplně postačí, a navíc zabere v úložném prostoru méně místa.

Co zvážit při výběru polštáře?

Pří nákupu polštáře je potřeba vybrat takový, který vyhovuje rozměrem, výškou, tvrdostí nebo měkkostí. Každý má jiné potřeby a jinou polohu při spánku, proto výběr polštáře nelze podceňovat. Někteří lidé mají v posteli více než jeden polštář. Obvyklý rozměr 70x 90 má v posteli snad každý. Někdo k tomu ale přidá i polštář z paměťové pěny, který je oporou hlavy pro stabilitu páteře. Jiný si neumí představit spaní bez malého mazlíka, kterého objímá rukama. To jsou už tři polštáře, které můžete měnit podle situace. Tím, že na polštáři ležíte každý den, vyžaduje větší péči, větrání, po 6 měsících vyprání a po 2–3 letech jej obnovit za nový, aby kvalita spánku byla zachována.

Jak na první návštěvy chat a chalup po zimě?

První paprsky slunce vybízejí k výletu na chatu nebi chalupu. Kromě pořádného vyvětrání je dobré lůžkoviny i vyprat a případně něco nového nakoupit. Krepové povlečení je skvělé pro ty, kterým se nechce příliš žehlit, a navíc k chalupaření tak nějak patří. Hodit se vám může i teplejší, raději vlněný pléd, až si budeme chtít posedět venku.

Inspirujte se na www.scanquilt.cz.

Velmi oblíbená kvalita povlečení Satén se vyznačuje:

  1. materiálovým složením 100% polyester
  2. druhem tkaní v atlasové vazbě
  3. gramáží 120 gr/m2

Značka SCANquilt byla založena již v r. 1992 a v současné době zaujímá se sítí 60 prodejen významné místo na českém trhu jako výrobce a prodejce sortimentu zaměřeného na kvalitní lůžkoviny, zdravé spaní, trendy a design. Inspirovat se můžete na www. scanquilt.cz, kde můžete také nakoupit, případně si zboží rezervovat na prodejně, kde se vám budeme rádi věnovat. Vybírat si můžete povlečení, prostěradla, přikrývky, polštáře, osušky, utěrky, prostírání, ubrusy, dekorační polštářky. 

 Své odpovědi zasílejte prostřednictvím formuláře.

Soutěž bude ukončena 12. března 2024 ve 12:03 (doručení odpovědi)

Jen ty správné budou zařazeny do losování o slevový voucher.