Výživové doplňky pro ženy vám mohou pozitivně změnit život

Menstruace, těhotenství, mateřství, menopauza… Naše životy provázejí různá období, s nimiž se však každá z nás umí vypořádat jinak. Výživové doplňky NAYDAYA byly vyvinuty proto, aby nám dokázaly v těchto klíčových fázích života ulevit, pomoci a vyhovět našim jedinečným potřebám.

Zásadní momenty ženského života zpravidla provází hormonální nerovnováha. Ta mívá za následek fyzické projevy, jako jsou například váhové výkyvy nebo změny kvality pleti a také ji často provází projevy mentální, tedy změny nálad, úzkosti, podrážděnost, přecitlivělost apod.

Těmto symptomům sice zcela zabránit nejde, je ale možné je mírnit, a to zdravým životním stylem, omezením stresu, dostatkem pohybu a také nutričními doplňky. Ty by vždy měly být založeny na kvalitních přírodních surovinách, tak jako tomu je u přípravků NAYDAYA.

„Cítila jsem, že se musím vymezit proti veškerým tabu a nerovnostem v oblasti zdraví, které jsem zažila jako žena a novopečená matka," vysvětluje zakladatelka společnosti NAYDAYA, Fiona Toomey a dodává: "Chtěla jsem vytvořit společnost, která se bude zabývat všemi fázemi ženství, od těhotenství až po menopauzu, a to se stejným respektem a citlivostí, jakou věnujeme veškerým dalším starostem o naše dobré životní podmínky."

Ve spolupráci s předními britskými odborníky z oblasti zdraví a výživy tak vznikly doplňky stravy založené na unikátních kombinacích vysoce kvalitních přírodních ingrediencí, jež za své šestileté působení stihly získat několik významných ocenění.

NAYDAYA Doplněk stravy Duševní zdraví, stres & spánek 60 kapslí

Jedinečný komplex rostlinných látek, adaptogenů a minerálních látek přispívá k normální psychické činnosti a k normální činnosti nervové soustavy. Podporuje normální duševní a kognitivní činnost, zvládání stresu a spánek a tím podporuje vyvážené reakce na stresové situace a pomáhá v klidu zvládat běžné životní starosti i tempo.

Klíčové vlastnosti:

  • Adaptogen
  • Hořčík přispívá k normální činnosti nervové soustavy
  • Hořčík přispívá k normální psychické činnosti
  • Duševní zdraví, relaxace, stres & spánek
  • Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání

Naydaya Doplněk stravy Duševní zdraví, stres & spánek byl vytvořen ve spolupráci s přední britskou odbornicí na výživu Shonou Wilkinson.

„S různými fázemi menopauzy je spojeno mnoho příznaků a doplňky stravy Naydaya se zabývají mnoha z nich. Obsahují skvělé složky, které přispívají k energii (aswagandha), kognitivním funkcím, plodnosti (maca), zdravím kostem (vitamín K a D), kůží (vitamín C) a regulaci hormonální aktivity (vitamin B6) a mnoha dalším příznakům.

Díky přidaným složkám probiotik, hořčíku a ašvagandě je doplněk stravy Duševní zdraví, stres & spánek zcela jedinečný, stejně jako skutečnost, že všechny živiny jsou v nejlépe vstřebatelné formě. Výhodou této kapsle je navíc to, že je vhodná pro vegany a neobsahuje alergeny." Shona Wilkinson, britská registrovaná nutriční specialistka.

NAYDAYA Doplněk stravy Duševní zdraví, stres & spánek 60 kapslí: 1.090 Kč/3x60 kapslí: 2.780 Kč.

NAYDAYA Doplněk stravy Menopauza 60 kapslí

Průlomový podpůrný přípravek v období menopauzy na přírodní bázi, určený pro podporu menopauzálního komfortu. Obsahuje složky, jež pomáhají obnovit energii, zlepšují kognitivní funkce a také zpomalují ztrátu vitality.

Klíčové vlastnosti:

  • Přírodní doplněk pro menopauzální komfort
  • Duševní zdraví, stres & spánek
  • Vitamin A a Biotin přispívají k udržení normálního stavu pokožky
  • Biotin přispívá k udržení normálního stavu vlasů
  • Duševní a kognitivní činnost, energie, vitalita 
  • Vitamin B6 přispívá k regulaci hormonální aktivity
  • Maca podporuje přirozenou plodnost, sexualitu a vitalitu
  • Vitamin K, D přispívají k udržení normálního stavu kostí

Doplňky stravy pro menopauzu byly vytvořeny ve spolupráci s přední britskou odbornicí na výživu Shonou Wilkinson.

„S různými fázemi menopauzy je spojeno mnoho příznaků a doplňky stravy Naydaya se zabývají mnoha z nich. Obsahují skvělé složky, které přispívají k energii (aswagandha), kognitivním funkcím, plodnosti (maca), zdravím kostem (vitamín K a D), kůží (vitamín C) a regulaci hormonální aktivity (vitamin B6) a mnoha dalším příznakům.

Přidané složky kyseliny hyaluronové, vitaminu K2, bakopy a ašvagandy činí tento doplněk zcela jedinečným, stejně jako skutečnost, že všechny živiny jsou v nejlépe vstřebatelné formě. Doplněk Menopauza má navíc tu výhodu, že je vhodný pro vegany a neobsahuje alergeny." Shona Wilkinson, britská registrovaná nutriční specialistka.

NAYDAYA Doplněk stravy Menopauza 60 kapslí, 60 kapslí: 1.090 Kč/3x60 kapslí: 2.780 Kč.