Valentýn za námi, měsíc lásky a módní inspirace s MODIVO ale ještě nekončí

Láska k trendům a módě je celoživotní záležitostí. Stejně tak bychom naši lásku svým blízkým neměli projevovat pouze na den svatého Valentýna, ale prakticky bez přestávky pořád.
I proto je v MODIVO únor měsícem lásky, který poodhaluje i to, co nás bude čekat v nadcházející jarní sezóně. Připravte se na zamilovanou jízdu plnou módní inspirace, čerstvých a intenzivních barev i metalických odlesků.

Think pink, go red

Posedlost růžovou barvou způsobená masovou fascinací filmovým hitem Barbie stále trvá a nezdá se, že by v dohledné době odešla. Vyznavatele a vyznavatelky tzv. Barbie-core stylu nepochybně poznáte podle všemožných odstínů růžové, ať už se jedná o jemné pastelové tóny nebo křiklavou neonovou. Růžová navíc nepodporuje jen přítomný girls trend. Psychologie barev říká, že symbolizuje teplo, péči
a všeobecně pozitivní přístup. A to ve svém šatníku i životě rozhodně chceme. Zamilované tipy MODIVO na předjarní sezónu tak zahrnují modely kombinující všechny odstíny a barevné tóny, ať už se jedná
o přiléhavý růžový oblek Liu Jo, řasené večerní šaty Pinko, fuchsiové koktejlové šaty Rinascimento nebo třpytivé šaty s výraznými pufovanými rukávy od skandinávské značky ROTATE.

Navzdory tomu, že barvou roku 2024 se podle Pantone stal broskvový odstín s názvem Peach Fuzz, kdo by chtěl využít mnohem víc odvážnější statement, může sáhnout po návrzích, které dominovaly aktuálním módním přehlídkám. Ty byly totiž, kromě jiného, zahalené do výrazných odstínů červené. Na MODIVO se můžete inspirovat například karmínovými, šarlatovými nebo třešňovými odstíny. Do svých outfitů je zařaďte buď jen jako jeden kousek, který zvýrazní jinak neutrální outfit nebo se nebojte popustit uzdu fantazii a vsaďte na výrazné monochromatické looky. Krok vedle rozhodně neuděláte s volnější košilí nebo vypasovanými úpletovými šaty Tommy Hilfiger či oversized sakem United Colors of Benetton. A pokud se chcete už pomalu připravit na letní sezónu a trochu ji pomyslně přivolat, vsaďte na lehké šaty s výraznými knoflíky od Michael Kors.

Silver Power

Stejně jako skalní příznivce Beyoncé jistě potěšila zpráva o jejím nově chystaném albu, nadšení budou i módními tipy MODIVO připomínajícími estetiku posledního turné populární interpretky. Satén, stříbro a metalické odstíny najdete na MODIVO především v produktech značky ROTATE.

MODIVO TIP: Krátký top a minišaty ROTATE

Nadčasový gentleman-style

Mezi pánskými outfity v měsíci lásky dominuje klasika. Muži mohou v této sezóně počítat s návratem nadčasové elegance a business casual stylu. Nadčasovým a naprosto nezbytným základem bude bílá univerzální košile a tmavě modrý oblek. Inspiraci i perfektně padnoucí střihy mohou pánové hledat například mezi populárními značkami Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren a Calvin Klein.

Další inspirativní návrhy z nejnovějších trendů najdete na modivo.cz, v aplikaci MODIVO a kamenných obchodech. Oslavte s MODIVO měsíc lásky a módní inspirace.