Valentýn ve velkém stylu slavila Sharlota, A.n.d.u.l.a i Muži roku

Oslavu svatého Valentýna máme sice už za sebou, ale pojďme se ohlédnout například za Valentýnskáou Ploom party, která se konala v pražském Karlíně.  Skvělou atmosféru si vychutnala rapperka Sharlota, influencerka A.n.d.u.l.a, ale i zamilované páry jako je Angie Mangombe s Josefem Kůrkou, Michaela Říbalová s Petrem Říbalem anebo Lukáš Veitl s přítelkyní.

Speciální valentýnské vystoupení Terapie sdílením, odvážná show On The Edge, ale i skvělá hudba a netradičí drinky zajistily dokonalou atmosféru svatého Valentýna na Ploom party. Své o tom ví rapperka Sharlota: Myslím, že večeru jako takovému ještě přidaly na kouzlu tyto zajímavé prostory Terminálu Karlín. Nicméně nejlepší atmosféru vždy zařídí to, když se člověk na jednom místě potká s tolika přáteli, a to se právě tady stalo. Navíc pro mě je jakákoliv oslava lásky úžasná. Když je možnost ráda obdaruji nejen partnera, ale i kamarádku čí kohokoliv s kým se mám na Valentýna setkat. Ostatně tento den je pro mě výjimečný, protože máme výročí zasnoubení.”

Valentýn už dlouho nepatří jen zamilovaným párům. Oslavila jej se vší parádou v sexy outfitu i single influencerka A.n.d.u.l.a, “Valentýn běžně neslavím, ale tady jsem si ho vážně užila. Miluju čas strávený s přáteli a v dobré společnosti s lidmi, se kterými nemáme běžně moc příležitostí se potkat. Ploom má vždycky stylové party se zajímavým neotřelým programem a miluju se vyjádřit formou outfitu daného dresscodu.” Hosté tohoto unikátního eventu měli dorazit v dresscodu v odstínech růžové a žluté. Někdo měl růžové šaty, jiní čepici, košili anebo nehty. Každý pojal dresscode trochu jinak.

Zamilovaně na sebe vrkal oblíbený pár Angie Mangombe s Josefem Kůrkou a taky prozradil, jak svátek zamilovaných slaví: “Valentýna obvykle moc neslavíme, ale tady jsme se fakt bavili! Jsme rádi, že máme volný večer pro sebe a můžeme si užít jeden druhého, navíc v dobré společnosti. Hodně nás bavilo se fotit s místním Amorem a ochutnávat speciální drinky.”

Trošku pracovní byl Valentýn pro Petra Říbala, který celou valentýnskou party moderoval.“Jsme spolu s Míšou 8 let a vždycky nám to na Valentýna vychází hodně pracovní, takže jsme byli moc rádi za pozvání na Ploom valentýnskou party, protože jsme tam byli spolu. To jsme si užívali nejvíc. K tomu skvělé jídlo, pití a exkluzivní program. To je  prostě fantastická kombinace.”

Na party nechyběli ani ambasadoři Ploom se svými protějšky, jako je módní návrhář Jan Černý a umělec MAXIM. Dorazil také Lukáš Veitl se svou přítelkyní a mnoho dalších.

Foto: Ploom / Ploom.cz