Prací papírky EcoHaus bez parfemace jsou vhodné i pro tu nejcitlivější pokožku

Znáte ten pocit, když se snažíte najít nejšetrnější a nejefektivnější způsob, jak vyprat své oblečení? Mnoho z nás se potýká s alergiemi, atopickým ekzémem nebo máme doma malé děti s citlivou pokožkou. Bojíme se používat běžné prací prostředky, které mohou způsobit podráždění pokožky.

Představte si, že po každém vyprání oblečení již nemusíte sledovat, jak vaše pokožka reaguje a obavy z něčeho tak běžného, jako je praní prádla mohou být navždy pryč.

A co teprve, když se připravujete na cestu a potřebujete něco skutečně praktického a bezpečného pro praní na cestách? Obvyklé prací prostředky jsou buď příliš objemné, nebo plné chemikálií, které vaší pokožce nesvědčí. Je těžké najít rovnováhu mezi efektivitou a šetrností, a to jak pro vaši pokožku, tak pro oblečení, které chcete udržet v perfektním stavu.

Prací papírky EcoHaus bez parfemace jsou revolučním řešením, které bylo speciálně vyvinuto, aby vyhovovalo i těm nejcitlivějším. Tyto unikátní prací papírky jsou zárukou, že vaše oblečení bude dokonale čisté, a zároveň budou maximálně šetrné k vaší pokožce i k životnímu prostředí. Díky jejich jedinečnému složení, které obsahuje pouze šest aktivních složek, můžete konečně vyprat své prádlo bez obav z alergických reakcí nebo podráždění pokožky. EcoHaus prací papírky jsou ideální pro všechny, kdo se potýkají s kožními problémy, ale i pro ty, kdo hledají ekologické a zdraví šetrné řešení pro každodenní praní. Jsou vhodné pro praní všech druhů tkanin, včetně vlny a hedvábí, a zaručují perfektní výsledky bez použití jakýchkoli parfémů nebo chemikálií. Navíc, jejich praktická forma znamená, že je můžete snadno vzít s sebou kamkoli, aniž byste museli nosit těžké a nepraktické balení běžných pracích prostředků.

Užijte si pocit skutečné čistoty a svěžesti bez jakýchkoli kompromisů.

Papírky EcoHaus a jejich přednosti:

  • nedráždí pokožku, a to ani tu citlivou nebo s atopickým ekzémem,
  • zanechávají nižší ekologickou stopu než běžné prací prostředky, protože neobsahují plasty a také jsou méně chemicky náročné,
  • při kontaktu s vodou se okamžitě promění v gel a poté se beze zbytku rozpustí, na oblečení ani v pračce tedy nezůstávají žádné zbytky,
  • jsou vhodné i pro ruční praní,
  • v případě menší várky je možné použít jen část papírku,
  • jsou šetrné k oblečení,
  • nejsou testovány na zvířatech.

EcoHaus prací papírky bez parfemace 60 ks: 549 Kč

EcoHaus prací papírky bez parfemace 5 ks: 49Kč

Výhodné balení (celkem 25 ks): 295 Kč