Valentýn si vás najde i v oblacích

Na svátek Valentýna je láska všude kolem, i na palubě Emirates. Ti, kdo v tento den poletí s touto leteckou společností, se tak mohou těšit na vše, co k tomuto svátku patří: dorty a čokolády s valentýnskou tematikou, rozmanité růžové dezerty a drinky v salóncích Emirates, růžové šampaňské i lákavé dárky na EmiratesRED. Pro tu správnou atmosféru se mohou těšit na široký výběr romantických filmů a hudby.

Na Valentýna čeká na zákazníky společnosti Emirates ve všech třídách pohoštění šťavnatými koláčky nebo miniaturními dortíky Red Velvet zdobenými srdíčky v mini dárkové krabičce. K dokreslení atmosféry se letadlo rozzáří červeným osvětlením. V palubních salóncích A380 se budou podávat růžové a červené zamilované dortíky. Zákazníci First Class si vychutnají sklenku Dom Pérignon Rosé 2008, zatímco zákazníci Business Class si dopřejí sklenku Moët & Chandon Rosé Impérial.

Láskou však hoří i zábavní palubní systém Emirates ice. Cestující si mohou vychutnat romantické filmy, jako je například kritiky oceněné romantické drama „Minulé životy“ s Gretou Lee a Teo Yoo v hlavních rolích, jež je v letošním roce nominované na dva Oscary® včetně ceny za nejlepší film. Na výběr je přes 90 dalších romantických komedií a dramat, včetně novinek, jako jsou „Craft Me a Romance“ a „Ageless Love“, a klasických filmů „Když Harry potkal Sally“, nebo „Takoví jsme byli“ či „Zápisník jedné lásky“.

Cestující si mohou rovněž užít oblíbené hity z playlistu „Romantic Moments“, tedy výběr klasických milostných písní od Celine Dion, Whitney Houston, Eda Sheerana, Diany Ross, a mnoha dalších. Před odletem si mohou vybrat filmy, televizní pořady nebo hudební playlisty přes aplikaci Emirates, které budou synchronizovány s palubním systémem ice.

V salóncích Emirates v Dubaji si po hlavním jídle mohou zákazníci First Class dopřát sladkou tečku v podobě mučenkové pavlova se šlehačkou Chantilly a řadu červeně zbarvených mocktailů a koktejlů. Zákazníci Business Class si mohou pochutnat na citronovém valentýnském dortu s verbenou nebo na valentýnské tartaletce s jahodami a yuzu. Cestující obou výše zmíněných tříd se mohou rovněž stavit u klasického zmrzlinového vozíku společnosti Emirates a pochutnat si zde na domácí jahodovo-tvarohové zmrzlině a malinovém a růžovém sorbetu. V bezplatné kavárně Costa Coffee v salóncích budou k dispozici koblihy a čokolády ve tvaru srdce a speciální valentinská edice čaje Dilmah.

Pro zákazníky, kteří nakupují na poslední chvíli, jsou k dispozici nabídky na míru šitých valentýnských dárků a speciální balíčky napříč kategoriemi, které jsou dostupné prostřednictvím palubního časopisu EmiratesRED. Členové programu Emirates Skywards mohou získat míle Skywards za nákupy u svých oblíbených značek a využít nový způsob utrácení mil za dárkové karty.

Letos na Valentýna mohou členové programu Emirates Skywards získat míle Skywards i za nákupy u svých oblíbených značek ve Spojených arabských emirátech, Velké Británii, USA, Austrálii a Indii. V obchodním centru Skywards Miles Mall si mohou vybírat z tisíců značek v různých kategoriích, včetně potravin, módy, krásy, elektroniky, zdraví, wellness, cestování, volného času, zábavy a dalších. Nedávno byl věrnostní program rozšířen o nový způsob utrácení mil za dárkové karty. Členové se mohou přihlásit na skywardsmilesmall.com s údaji o svém členství v programu Emirates Skywards, vybrat si preferovanou hodnotu dárkové karty a utrácet míle u tisíců značek.