Sladké srdce pro vaši lásku

Den Svatého Valentýna a svátek všech zamilovaných se blíží. Je to ideální příležitost, jak vyjádřit své drahé polovičce, že vám na ní záleží. A co by bylo lepšího, než ji potěšit sladkým překvapením?

Francouzské pekařství PAUL nabízí speciální kolekci valentýnských specialit, které jsou ideální pro tuto romantickou příležitost. Nabídka zahrnuje:

Valentýnské srdce - atraktivní červené srdce s vanilkovým krémem a šťavnatými malinami je tradiční nabídkou pekařství PAUL. Jeho elegantní vzhled zaujme na první pohled. Srdce je vyrobeno z piškotového těsta pokryté lesklým čokoládovým glazé.

Malinové makronky  - křehká francouzská klasika s lahodným krémem a čerstvými malinami, která nikdy nezklame.

Pro méně romantické milovníky sladkostí

Pokud nechcete být až tak moc romantičtí, i tak máte možnost výběru. Překvapte své blízké oblíbenou malinovou tartaletkou nebo malinovým dortem Charlotte. Může to být ideální způsob, jak zakončit valentýnskou večeři, kterou pro svou drahou polovičku připravíte.

Sladké dobroty z pekařství PAUL jsou prostě dokonalým způsobem, jak vyjádřit svou lásku. Nechte se inspirovat a vytvořte svým blízkým skutečně nezapomenutelný svátek Svatého Valentýna.

Valentýnské speciality budou v prodeji

od 7. do 14. února 2024

www.paul-cz.com

e-shop: shop.paul-cz.com