Oslavte svátek lásky a přátelství exkluzivní valentýnskou večeří v Mandarin Oriental, Prague

Nejromantičtější atmosféru v celé Praze letos najdete v hotelu Mandarin Oriental, Prague. Restaurace Spices zve hosty na speciální valentýnskou večeři o šesti chodech, kterou doplní originální, pro tuto příležitost vytvořený, tematický koktejl. Jiskřivou atmosféru restaurace podtrhnou sváteční dekorace i živé hudební vystoupení.

Po welcome drinku bude následovat vynikající šestichodové menu s orientálním nádechem, které speciálně pro tento večer navrhl šéfkuchař Michal Horváth. Hosté se mohou těšit na pečlivě sestavenou variaci lahůdek: kachní gyozu, křupavé ústřice s kaviárem a maracujou nebo langustu s dýní a zeleným kari. Dokonalým završením nezapomenutelných chutí bude dezert „Srdce" vytvořený z malin a bílé čokolády.

Pro vegetariány je připravena vynikající bezmasá varianta menu, která nabídne houbovou gyozu, lilek s pastou miso a batáty podávané s vegetariánským zeleným kari.

To vše na elegantním stole s bílým ubrusem ozdobeným svíčkami a růžovými okvětními lístky. Pro každou dámu bude připravena čerstvá řezaná růže, intimní atmosféru dokreslí od 19 hodin romantický soundtrack v podobě živého hudebního vystoupení.

Pro dovršení tohoto multismyslového zážitku vytvořili barmani hotelu speciální valentýnský drink určený výhradně pro tento večer. Jeho jemná, dokonale vybalancovaná chuť zaujme kombinací malinového likéru, prosecca, heřmánku a mučenky. Elegantní jiskřivý nápoj je tak dokonalým zakončením večera.

Tento valentýnský zážitek, jenž se v hotelové restauraci koná od 18:00 do 21:30, lze rezervovat na webové stránce hotelu či telefonicky. Cena šestichodového menu je 3 150 Kč za osobu včetně welcome drinku.

Více informací a rezervace na webové stránce Restaurace Spices | Mandarin Oriental, Prague.