Chcete svět vidět růžově? Zkuste to skrze nové brýle!

Někteří z nás se dívají na svět růžovými brýlemi, je to fajn, ale nemusí to být úplně výhodou. Rozhodně se zbytečně netrápí a nezaobírají se banalitami, tak si z nich kousek vezměme, ale rozumu úplně volno. nedávejte.

Inspirujte se trendem barbiecore

Pozitivní náladu vám dodá i růžová barva, která se v současné době dostala do popředí díky filmu Barbie, který upoutal celý svět hlavně v loňském roce. Růžová barva se objevila v módních kolekcích, v interiérech, designu, ale i na různých doplňcích. Tak vznikl nový trend zvaný barbiecore a růžové mánii se dalo jen těžko uniknout. Původně infantilní barvu pozvedla i samotná představitelka hlavní role Barbie herečka Margot Robbie, která růžové outfity nosí i mimo roli a v růžové róbě vyrazila na letošní lednové udílení Zlatých glóbů. Film získal dvě sošky a sladká barva zůstává in po zbytek roku. Nechte se jí unést i vy.

Nasaďte si růžové brýle

Růžová barva je spojovaná s něžností, radostí, romantikou i láskou. Skrývá se v ní také ženskost, která může na první pohled působit naivně, až sladce, ale nenechte se mýlit, v jiném odstínu dokáže být svůdná a provokativní. Proto byste růžovou barvu neměli vynechat ze svých šatníků v žádném věku. A když se zrovna necítíte na růžové šaty či kostým, vsaďte na doplňky, k nimž patří stylové brýle. Je prokázáno, že světlé barvy vás omladí. Optika Alensa nebo e-shop Alensa.cz  nabízí dioptrické brýle nejen s růžovými obroučkami, ale i tónovanými skly v kombinaci s kovovými rámečky, které můžete využít například na Valentýnské party, ale rovněž na letních festivalech.

Crullé Discover               

Cena: 879 Kč      

Crullé Discover               

Cena: 659 Kč

Levi´s LV 102235J          

Cena: 659 Kč

MYTH Ethereal

Cena: 4599 Kč

Dostupnost výše uvedených modelů: www.alensa.cz

Více věřte sobě i druhým

Je zajímavé, že spousta lidí má tendence se podceňovat a často jsou limitování důvěrou v sebe sama, ale i v druhé. Částečně k tomu přispívá dnešní on-line svět, do kterého se více noříme a mnohdy zbytečně uzavíráme. Je však dobré vědět, že na větším sebevědomí se dá pracovat a skvělým nástrojem k jeho zlepšení je komunikace. Zkuste to letos změnit a buďte víc sami sebou.

Oslavte Valentýna

Únor patří zpravidla lásce a oslavám svátku zamilovaných, který se nese v červené a růžové barvě. Nechte se tedy strhnout svatým Valentýnem a věnujte pozornost nejen vašim drahým polovičkám, ale také rodině, a zahrňte je svou náklonností i nevšedními dárky. Darovat jim můžete třeba nové sluneční brýle, nebo poukázku do optiky a e-shopu Alensa, on-line prodejce kontaktních čoček, dioptrických a slunečních brýlí, která nabízí vouchery v různých cenových kategoriích od 500 Kč do 5000 Kč.

Válle Destination               

Cena: 389 Kč             

Válle Journey               

Cena: 389 Kč                                                                   

Válle Kids Sunshine               

Cena: 249 Kč

Dostupnost uvedených tipů pouze na e-shopu www.alensa.cz

Crullé Discover               

Cena: 769 Kč

Dostupnost: www.alensa.cz

Široký výběr dioptrických i slunečních brýlí podle poslední módy a další produkty péče o váš zrak naleznete na www.alensa.cz nebo navštivte  optiku Alensa, Lazarská 13/8, Praha 2, a Masarykova 412/32, Brno.