Vyberte ten nejlepší dárek na Valentýna

Jak říct „miluji tě“ beze slov? Dárkem a sladkou pusou. Spoustu zamilovaných maličkostí i originálních vyznání najdete v Albi prodejnách a na e-shopu. Zaskočte si vybrat a potěšte drahou polovičku neotřelým kouskem. Pusu na to!

Hrajte si spolu

Tyhle hry vás rozpálí, a to doslova. S Nevinnými hrátkami Deluxe vstoupíte do světa vášně a fantazie. Kdo si po hracím plánku zvládne dojít až pro zaslouženou odměnu? Na opačném principu, tedy mluvení, je založena konverzační karetka Na kus řeči – pro páry. Nakousněte i obtížná témata, bavte se o něčem, co má smysl. Zpestřete si (nejen) dlouhé zimní večery pikantními erotickými výzvami od Mementerry. Do zajetých kolejí vnesou svěží vítr!

Nevinné hrátky Deluxe, Albi, 999 Kč

Na kus řeči – pro páry, Albi, 249 Kč

Karetní výzvy – Po 22. hodině, Mementerra od Albi, 349 Kč

I maličkost potěší

Doslova k pomazlení láká velký plyšový polštář ve tvaru srdce. Měkká výplň a příjemně hebký povrch doladí intimní atmosféru okamžiku. Svíčka Heart & Home S láskou provoní interiér luxusem, a to díky esencím damašské růže nebo arabského jasmínu. Ponožky do postele – ano, nebo ne? Roztomilé pusinkové určitě ano! Úžasní šediví medvídci Me to You s modrým nosem a záplatou čekají na nový domov. 

plyšový polštář ve tvaru srdce, Albi, 449 Kč

střední svíčka Heart & Home S láskou, Albi, 349 Kč

valentýnské ponožky – Pusinky, Albi, 199 Kč

plyšoví medvídci Me to You, Albi, 269 Kč

Až do oblak

Překvapte protějšek vtipným balónkem nebo rovnou balónkovou kyticí. Nechte si ho (je) nafouknout na vybraných Albi prodejnách (https://www.albi.cz/blog/albi-prodejny/v-albi-foukame-radost/) a vzneste se láskou až do oblak.

balónek fóliový Srdce objetí, Albi, 149 Kč

K (na)zakousnutí

Láska prochází žaludkem, sáhněte tedy po něčem dobrém. Čokoládové pralinky plněné lískooříškovým krémem řeknou vše podstatné za vás. Romantický večer podpoří víno původem z Moravy.

čokoládové pralinky ve stříšce, Albi, 129 Kč

víno se vzkazem, Albi, 159 Kč

Pro oživení vztahu

Chcete dojmout a zabodovat na plné čáře? Our Love Challenges z kolekce vzpomínkových knih Mementerra od Albi kombinuje deník s fotoalbem. Obsahuje spoustu zábavných výzev a aktivit, které vám přinesou nové společné zážitky. A o to jde především!

Our Love Challenges – Kniha pro zamilované, Mementerra od Albi, 599 Kč