Privátní wellness vás naučí odpočívat na těle i na duši

Privátní wellness je hitem současnosti. Přináší zcela novou dimenzi odpočinku, kdy si v naprostém soukromí dopřáváte ozdravné a životodárné procedury. Celý prostor je vyhrazený pouze pro vás, personál vám po příchodu vše ukáže a poté odejde. Jedno takové exkluzivní privátní wellness vzniklo nedávno na pražském Andělu. Sokol wellness nabízí hydromasážní vany, finskou saunu, shishu nebo ochlazovací barel na terase. To vše v naprostém klidu a bez zásahů z vnějšího světa.

„Dali jsme si záležet na každém kousku našeho prostoru, aby naši návštěvníci zažili něco výjimečného, říká majitel privátního wellness Martin Šimek. Sokol wellness je rozdělen do pěti speciálních zón, aby každý návštěvník našel svůj vlastní koutek harmonie. Klidová, relaxační, finská sauna, terasa s ochlazovacím barelem a zóna s hydromasážními vanami, každá z těchto oblastí nabízí jedinečný zážitek pro tělo a mysl. V první chvíli ucítíte unikátní atmosféru finské sauny, která vám poskytne příjemný zážitek osvěžujícího vzduchu s vůní borovice, navíc je uzpůsobená tak, že se v ní najde místo až pro 6 osob. Pro ty, kteří hledají odpočinek a chtějí podpořit funkci lymfatického systému, jsou k dispozici dvě hydromasážní vany doplněné o solnou terapii, užijete si masáž a nad vámi budou svítit světla připomínající noční oblohu. Pokud se budete chtít zchladit, na terase vás čeká ochlazovací barel. Prostor je také vybaven moderním systémem rekuperace. Díky němu cítíte, jak je každý nádech osvěžující, což přispívá k celkovému pohodlí a relaxaci během celého pobytu.

V PRIVÁTNÍM WELLNESS najde každý návštěvník vše, co potřebuje k tomu, aby na chvíli vypnul od každodenního shonu a naplnil své tělo i mysl pozitivní energií.

Více informací naleznete na www.sokolwellnes.cz