Časem prověřené kousky potěší nejen na svatého Valentýna

Svátek svatého Valentýna máme doslova za rohem a jako každý rok je tento den skvělou příležitostí pro všechny zamilované páry k oslavě jejich lásky. Ta se často pojí s věnováním dárků vystihujících intenzitu vzájemných citů. Kdo nechce jít jen na večeři nebo koupit tradiční květinu, zahrne do svých plánů nákup dárku, jež zaručeně potěší a přečká, stejně jako pravá láska, věky. Mluvíme o hodnotném šperku. To je totiž vždycky správná volba.

Za naprostý valentýnský ideál lze označit šperk s krvavě rudými kameny, výsledek pečlivé a tvrdé práce, historický kousek nezpochybnitelné hodnoty symbolizující trvalost vzájemných citů. S výběrem nejvhodnějšího kousku pro vaši drahou polovičku vám rádi pomohou v Antique Cinolter v Maiselově ulici. Za třicet let své existence již dopomohli ke spokojenému prožití valentýnských oslav nejednomu páru. Svěřte svou lásku do správných rukou.

NÁHRDELNÍK SE SMALTOVANÝM SRDÍČKEM

Náhrdelník složený z řetízku a přívěsku, obojí ze žlutého 13karátového zlata. Ornamentální pohyblivý přívěsek s dominantním srdíčkem vyplněným modrým smaltem má vsazeny a zavěšeny celkem 4 přírodní kultivované perličky. Přívěs se na řetízku volně pohybuje, nejde z něj však sundat, případnou výměnu za jiný řetízek musí provést zlatník.
Prodejní cena je 16 000 Kč.

ZLATÝ KOLIER S ČESKÝMI GRANÁTY A KŘIŠŤÁLY

Kolier pocházející z Rakouska-Uherska 2. poloviny 19. století je vyroben z tmavě žlutého 14karátového zlata. Na řetízku jsou navlečeny hladké korálky českého granátu a fasetované korálky horského křišťálu. V jemně gravírovaném kaplíku je vsazena velká kapka českého granátu.
Prodejní cena je 28 000 Kč.

BROŽ S ČESKÝMI GRANÁTY

Oválná brož, "rámeček" z tombaku (tombak je tradiční slitina mědi a zinku v různém poměru, často využívaná pro zasazení českých granátů, protože je velice pevná, odolná a dobře se zlatila a postříbřovala) je osazena českými granáty.

Prodejní cena je 5 000 Kč.

Více informací naleznete na https://antiquesprague.cz/cs/.