Nůž Hunter Pro Alox Red od victorinox je setkání elegantního designu s ergonomickým tvarem

Hunter Pro Alox, nůž, který potěšil fanoušky po celém světě a nastavil na trhu nové standardy, je nyní nově k dostání v impulzivním červeném provedení. Novinka splňuje ty nejpřísnější požadavky na kvalitu, která je pro švýcarskou značku standardem a stává se hvězdou mezi kapesními noži. A to nejen díky svému nadčasovému designu, ale také perfektní souhře mezi jednotlivými částmi a samotnému materiálu, z něhož je vyroben.

Design nože se vyznačuje žebrovaným vzorem s charakteristickým znakem Victorinox, který je v tomto modelu hlavním prvkem. Současně má Hunter Pro Alox Red štíhlejší tvar a lépe tak padne do ruky. Dalším novým prvkem je zakřivený design inteligentního klipu a dírka na přívěsek z paracord tkaniny. Nůž lze přichytit na klip a umístit na pásek. Tím pádem odpadá nezbytnost nosit ho po kapsách, kde by mohl ublížit chytrému telefonu či kožené peněžence.

Červeně zbarvený přívěsek z paracordu lze k noži připevnit pomocí spony. Nejde však jen o dekorativní prvek. Nůž z kapsy lépe vytáhnete a pokud budete v přírodě, můžete ho v případě potřeby jednoduše rozplést a získat tak kus pevného lana.

Navzdory své impozantní délce 130 milimetrů a nezničitelné konstrukci váží Hunter Pro Alox pouhých 186 gramů. Robustní čepel vyrobená z nejlepší oceli, jež je odolná proti korozi, efektivně a hladce řeže a může být připravena k použití za pomoci pouze jedné ruky. Osvědčený uzamykací mechanismus pak zaručuje nejvyšší úroveň bezpečnosti.

Klíčové vlastnosti kapesního nože Victorinox Hunter Pro Alox Red:

-          Elegantní design Alox

-          Ergonomická robustní rukojeť

-          Odnímatelný klip

-          Integrovaný otvor pro přívěsek z paracordu

-          Extra silné ostří

-          Součástí výbavy je komplikovaně spletený přívěsek z paracordu

-          Klip a přívěsek z paracordu lze připojit k noži současně

-          Váží pouze 186 gramů

Více informací:  www.victorinoxcz.cz