Biohackerská čokoláda od Systers na Valentýna je palivo pro tělo i mysl

Představte si, že tento Valentýn může být nezapomenutelný. Zapomeňte na klasické dárky, které se ztratí v šedi všedních dní. Už jste slyšeli o čokoládě, která nejen lahodí chuťovým buňkám, ale zároveň posiluje vaše tělo a mysl? Biohackerská čokoláda Systers je vytvořena pro ty, kteří chtějí z každého kousku vytěžit maximum. Udělejte radost drobností, která je více než jen čokoláda. Je to vstupenka do světa, kde se mlsání stává prospěšným dobrodružstvím.

Biohackerské čokolády Systers jsou v bio kvalitě, vegan friendly a na našem trhu nemají díky zpracování a využitým surovinám konkurenci. Navíc jsou ručně vyráběné v pražské řemeslné čokoládovně z vybraných surovin, jako jsou:

  • Férové kakaové boby, které na své kolumbijské ekofarmě vypěstoval Justinián Suaréz, hnojí je přírodními probiotiky a ke svým zaměstnancům i přírodě chová hluboký respekt.
  • Výtažky z blahodárných hub od finské značky KÄÄPÄ Mushrooms.
  • Kvalitní lyofilizované ovoce pro svěží chuť.
  • Kokosový cukr pro jemné a přirozené doslazení.

Biohacker's dream 66 % - Chaga a třešně

Kromě skvělé kakaové chuti vám tato čokoláda nabídne také ovocnou vzpruhu v podobě lyofilizovaných třešní. Ty jsou přirozeným zdrojem vitamínů A, B a C, také minerálních látek, jako jsou jód, draslík, vápník nebo železo a v neposlední řadě i antioxidantů. Kromě toho je do čokolády přimíchán extrakt z houby chaga. Té se přezdívá "houba nesmrtelnosti", je nabitá antioxidanty, betaglukany, fenoly, vitamíny i minerály a tradiční čínská medicína ji zná již tisíce let. Navíc podporuje imunitu a vitalitu.

Mlsání téhle čokolády není hřích, ale úžasný rituál, který potěší chuťové pohárky a zároveň přinese nerušenou harmonii do každé mysli.

Biohacker's dream 66 % - Chaga a třešně, 55 g: 249 Kč.