Náš tip: Štíhlá a krásná s bylinkami

Vaši snahu o krásnou postavu mohou podpořit i vybrané bylinky. Zajímavou kombinaci přírodních látek obsahuje doplněk stravy Liftea Štíhlá linie Synefrin. Kromě dobře známého bromelainu z ananasu jde také o pomerančovník hořký, guaranu a garciniu cambogiu.

Ty mají příznivý vliv na metabolismus tuků a kontrolu tělesné hmotnosti. Nechybí ani acai berry a tolik oblíbený zelený čaj, který je známý antioxidant, ale zároveň přispívá k vylučování vody z těla, což se hodí, pokud toužíte po „vyrýsované“ postavičce. Doporučená maloobchodní cena je 249 Kč za balení obsahující 60 tobolek, které představují měsíční kúru.  K dostání je v lékárnách, drogeriích dm a dalších vybraných drogeriích. Z pohodlí domova pořídíte na www.liftea.cz. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

Dary přírody vám budou užitečným pomocníkem nejen při péči o atraktivní postavu, ale také hladkou pokožku. V přípravku s výstižným názvem Liftea Celulinie mají své místo zelený čaj a mořská řasa, které přispívají k metabolismu tuků, kontrole tělesné hmotnosti a normálnímu stavu pokožky. Možná vás však překvapí, že podobné účinky jsou připisovány i vinné révě, která podpoří vaši snahu o krásnou postavu bez nevzhledných dolíčků. Proto ani ona nemůže v tomto doplňku stravy chybět. Velmi důležitou roli pak zastávají výtažky z cedru himalájského a ploštičníku hroznovitého, které blahodárně působí na správnou činnost lymfatického systému. Podporou zdravého trávení je pak v přípravku doplňuje skořicovník čínský a svízel, který pečuje o normální činnost jater a žlučových cest. Doplněk stravy Liftea Celulinie je k dostání v balení obsahující 60 tobolek, které představuje měsíční kúru. Doporučená maloobchodní cena činí 249 Kč. Zamířit pro něj můžete jak na www.liftea.cz, tak do vybraných lékáren a drogerií dm. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.