Trendy v brýlích pro rok 2024: Prozradíme vám, které obroučky budou letos in!

Se začátkem roku přichází nové trendy nejen v módních kolekcích, ale i v doplňcích mezi které řadíme brýle. Ať už dioptrické, nebo sluneční, oboje mohou podtrhnout vaši osobnost i jedinečný styl. Podívejte se, jaké obroučky a barvy budou letos v kurzu.

Stejně jako si vybíráte oblečení, které vás vystihuje, i výběr dokonalých brýlí by pro vás měl být také osobní záležitostí a rozhodně byste ho neměli podcenit. Proto vám s objevováním trendů v nové sezóně pomůžeme. Mezi brýlemi najdete i letos ikonické tvary, které z módy nikdy nezmizí, ale zároveň nové modely, které drží krok s tepem doby. A ten se v roce 2024 bude zrychlovat. Nabídne nejrůznější modely brýlí od sportovně elegantních, přes extravagantní až po jemně transparentní. Udržíte krok? Máme pro vás skvělé tipy.

Ikonické i nevšední tvary

Velký výběr brýlí najdete mezi klasickými kulatými nebo kočičími tvary zvanými cat eye, ale i mezi pilotkami, které jsou nejvíc univerzálním tvarem hodícím se téměř pro každý obličej. Tuto řadu však můžete rozšířit o zajímavější rám, který už byl na vzestupu v předchozí sezoně. Je jím nápaditý hexagonální tvar, který najdete převážně mezi dioptrickými brýlemi v nejrůznějším provedení a z nejrůznějších materiálů.

Válle Beat

Cena: 389 Kč Dostupnost: www.alensa.cz

Marisio Independent

Cena: 2099 Kč

Dostupnost: www.alensa.cz

Crullé Discover

Cena: 879 Kč

Extravagantní modely

Nebojíte se výrazných brýlí a cítíte se v nich sebevědomě? Právě pro vás jsou určené silnější i oversized obroučky. A po jakých barvách sáhnout? Na popularitě letos získávají především modely s barevnými přechody v rámečcích, které dodávají brýlím lehce umělecký design a měly by doplňovat tóny vašeho outfitu. Pokud jste tedy doposud hráli na jistotu a sázeli na jednobarevné či žíhané kousky, je čas vyzkoušet něco nového.

Marisio Enduring

Cena: 2499 Kč Dostupnost: www.alensa.cz

Crullé Discover

Cena: 879 Kč

Dostupnost: www.alensa.cz

Marisio Outstanding

Cena: 1989 Kč

Crullé Lift

Cena: 879 Kč

Transparentní rámečky

Netoužíte po příliš výrazných barvách brýlí, aby pod nimi mohl vyniknout váš make-up? Pak je pro vás ideální volbou trend transparentních brýlí. Čiré rámečky se vyznačují jednoduchou elegancí, která se hodí k jemným rysům každé dámy, která chce být šik.

Marisio Timeless

Cena: 2899 Kč

Crullé TR1726

Cena: 659 Kč

Široký výběr dioptrických i slunečních brýlí podle poslední módy a další produkty péče o váš zrak naleznete na www.alensa.cz nebo navštivte v optice Alensa, Lazarská 13/8, Praha 2, nebo Masarykova 412/32, Brno.