Metalické barvy, sametový lesk a třpytivé aplikace – více tentokrát znamená více!

Konec roku si zaslouží slavnostní přístup. Sváteční setkání a oslavy příchodu nového roku a plesová sezona, která se vstupuje do svého nejdůležitějšího období, si rozhodně zaslouží zvýšenou pozornost jak při výběru vhodného oblečení, tak obuvi. Právě při ladění společenské obuvi ke svému outfitu spousta žen tápe. Patříte k nim také? 

Alespoň jeden pár společenské obuvi by měla mít v botníku každá žena, bez ohledu na to, jaký styl oblékání v běžném životě preferuje. Jednou za čas přijde událost, která si žádá slavnostní dresscode. A nemusí to být v prosinci či lednu, může to být třeba maturitní ples vašich potomků nebo svatba přátel. 

Ve slavnostních lodičkách a poutavých sandálkách z kolekce Deichmann bude každá žena královnou parketu. 

Jedním z nejvýraznějších hitů sezóny je společenská obuv na vysokém blokovém podpatku. Pokud máte obavy z toho, aby vám obuv nesklouzla z nohy, nebo aby vám v ní bylo příjemně i po několika hodinách, volte model s páskem kolem kotníku. Ten udrží botu na místě a poskytne vám stabilní krok nejen při tanci. Vysokých podpatků se tak nemusí obávat ani ženy, které je běžně nenosí. 

Dámy, které se v podpatcích naopak cítí jako doma, mohou volit buď lodičky typu Mary Jane, nebo atraktivní modely na jehlovém podpatku. Kolekci dominují modely v jednoduchém nadčasovém střihu, ozvláštněné poutavými řemínky nebo štrasem. 

Lesk a třpyt, kam se podíváš! Právě taková je letošní kolekce společenské obuvi od Deichmanna. Metalické barvy, sametový lesk a třpytivé aplikace – více tentokrát znamená více!  

Nezapomeňte se svou obuví sladit kabelku. V kolekci najdete jak klasická psaníčka na řetízku, tak malé elegantní kabelky do ruky nebo větší blyštivé kabelky přes rameno, ideální na neformální party.