Psaníčko propojuje minimalismus Lucie Kalousové s perfekcionalismem Elišky Tomkové

Spojení dvou výrazných českých designérek Elišky Tomkové, tvořící pod značkou Elisha, a Lucie Kalousové, majitelky brandu Patrick Poppet, dalo vzniknout prvnímu společně vytvořenému produktu, kterým je seasonless psaníčko. Jak je pro obě tvůrkyně typické, psaníčko bylo vyrobeno v Čechách, z velké časti ručně a s použitím pouze prémiové italské kůže. Obě dámy vyznávají v tvorbě společné hodnoty, kterými jsou práce s těmi nejkvalitnějšími materiály, nadčasový design a precizní zpracování. Jejich nové psaníčko vynesete na prestižní společenské události, ale i jako praktickou malou kabelku, do níž se vejdou základní nezbytnosti.

„S Eliškou jsme začaly spolupracovat asi před půl rokem. Její módní salón Elisha ve Vršovicích se stal jedním z míst, kde se dají zakoupit produkty mé značky Patrick Poppet. Kabelky a pásky totiž krásně doplňují Eliščiny oděvy,“ vysvětluje důvody spolupráce Lucie Kalousová. Propojení obou značek přináší nové kreativní nápady a umožňuje designérkám ještě lépe reagovat na aktuální potřeby klientek. „Přemýšlely jsme, co dalšího zajímavého bychom mohly zařadit do portfolia. Po četných schůzkách jsme se rozhodly, že to bude právě kožené psaníčko. Přichází sezóna večírků a plesů a malá elegantní kabelka chyběla v sortimentu nás obou. Navíc z rozhovorů s našimi zákaznicemi vyplynulo, že právě po takové kabelce řada z nich touží,” popisuje Eliška Tomková.

Design novinky kopíruje tvarosloví poppetek, ale je doplněný o řadu zajímavých detailů. Psaníčko lze nosit díky dlouhému řetězu jako crossbody nebo za pomoci krátkého řetízku elegantně zavěšené na zápěstí. Oba řetízky jsou odnímatelné a lze je zaměnit ještě například za masivní zlatý řetěz dodávající rockový nádech. Psaníčko ukrývá vnitřní kapsičku na zip a elegantní ametystovou podšívku. Zapíná se díky silnému magnetu.

Prodejní cena psaníčka je 6 900 Kč. Prodejní cena masivního řetězu (prodává se zvlášť) je 1190 Kč.

Více informací naleznete na www.patrickpoppet.cz a www.eliskatomkova.cz.