Libka Safr Millinery – Představuje novinky pro milovníky klobouků

Po více než dvaceti letech na trhu se značka Libka Safr Millinery rozhodla přinést svým zákazníkům úplně nový zážitek. Zahajuje tak novou etapu se zbrusu novým logem a vizuální identitou. Každý prvek nese její osobní rukopis a vyzařuje kouzlo, které je charakteristické pro značku Libka Safr Millinery. Za touto českou značkou stojí nejznámější česká modistka Libka Safr Šafránková, známá svými unikátními klobouky a fascinátory.

V roce 2023 značka prošla rebrandingem a dostala tak novou vizuální identitu. S intenzivní spoluprací s týmem a marketingovou společností DDmen se představil nový web - www.libkasafrmillinery.com. E-shop nyní umožní zákazníkům z celého světa okamžitý přístup k limitovaným kolekcím ikonických modelů. Sama návrhářka Libka Safr Šafránková navrhla nové logo, které nyní zdobí webové stránky. O své tvorbě říká: "Je to osobní. Značka nese moje jméno, jsem to já, a tak věřím, že právě já jsem nejlépe schopna vystihnout logem ducha značky, a snad se to i podařilo."

Exkluzivní limitovaná kolekce pro okamžitý přístup

Na základě poptávky klientů od Spojených států až po Arabské Emiráty byla nabídka rozšířena o nabídku ready-to-sale modely, za účelem zpřístupnění produktů, bez ohledu na sezonu nebo lokaci. I když se značka Libka Safr Millinery primárně zaměřuje na zakázkovou výrobu s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi, nová limitovaná kolekce bude k dispozici v univerzálních velikostech ihned k odběru. Tato koncepce je reakcí na rostoucí poptávku ze zahraničí i domácího trhu.

Unikátní designové klobouky pro sezonu zima 2024

K uvedení nové vizuální podoby značky byla připravena zcela nová kolekce unikátních designových klobouků pro sezonu zima 2024. Kolekce spojuje tradiční myslivecké klobouky s ikonickými ptačími motivy s moderním designem a barvami, které odrážejí aktuální módní trendy. Každý kousek je dostupný ihned k odběru ve standardních velikostech. Kolekce reflektuje aktuální módní trendy s důrazem na barevné kombinace červené, černé, šedé a krémové. Libka Safr Šafránková ke kolekci řekla: „Vždy si ráda odpočinu od práce na zakázkách a nechám volnost své fantazii k vytvoření ucelené kolekce. U nás modistů to není úplně běžné, protože většinou plníme přání svým zákaznicím na míru, ale sezonní kolekce vám dovolí udělat něco, čím se jako umělec vyjádříte teď a tady, necháte mluvit své muzy a ukážete, jak vidíte momentálně módu vy sami. Je to úžasný proces a nejvíc na něm miluju spolupráci s ostatními kolegy. Třeba mojí úžasnou kolegyní modistkou z Barrandov studio. Spojení různých řemesel, tvůrčí atmosféra, to vše mě nabíjí úžasnou energií, stejně jako každé setkání s některou z mých zákaznic.“

Odkaz na české řemeslo a design v celém světě

Libka Safr Šafránková není pouze návrhářkou, ale také propagátorkou ženskosti a českého řemesla. Jako první se po roce 1989 vrátila k modistickému řemeslu a začala navrhovat módní designové klobouky a fascinátory. Spolupracuje výhradně s českými výrobci a využívá české materiály. Český design také propaguje v zahraničí a díky jejích kloboukům se věhlas českého řemesla šíří po celém světě. Její práce nejen podporuje návrat žen k tomuto jedinečnému doplňku, ale také propaguje český design a řemeslo v zahraničí. „Klobouky jsou moje vášeň. Cítím se v nich více ženou a mým klientkám skrze ně umožňují vyjádřit jejich femme fatale stránku. Když potká muž ženu se síťkou přes obličej, žádného to nenechá chladným,“ vysvětluje Šafránková a zároveň dodává: „Jsem pyšná na české řemeslo, na lidi, co jej tady dělají, máme tu mnohdy světové unikáty, které někdy ani sami nevnímáme. Český design měl věhlas vždy. Já jen navazuji na tradici mých kolegů a snažím se k ní přispět. S hrdostí kdekoliv na světě odpovídám na otázku: co děláte? odkud jste? Jsem návrhářka klobouků a jsem z České republiky, z matičky Prahy.“

Více na novém webu www.libkasafrmillinery.com. Buďte první, kdo objeví unikátní kolekce od Libka Safr Millinery pro sezonu zima 2024.