Proměňte svou koupel v relaxační lázně

Zimní večery jsou jako stvořené pro dlouhé koupele. V teplé vodě krásně prohřejete promrzlé a unavené tělo, ale pravidelná koupel ve vaně může působit blahodárně i na vaši psychiku. Stačí zvolit vhodnou kosmetiku s vaší oblíbenou vůní a dopřát si večerní domácí aromaterapii. Vyzkoušejte třeba koupelové krémy od značky Tesori d´Oriente. Ty můžete použít buď jako klasický sprchový gel, nebo je rozmíchat ve vodě a vytvořit si koupelovou pěnu. Díky éterickým olejům a orientálním vůním vás přenesou až na dálný východ, kde má filozofie značky své kořeny. Tak si vyberte pro vás to správné aroma a užijte si tolik zasloužený relax.   

Tesori d'Oriente Byzantium koupelový krém

Mycí koupelová pěna Tesori d'Oriente Byzantium Aromatic Bath Cream vás přenese do dávných dob Byzantské říše a poodhalí zkrášlující rituály tehdejších žen. V jeho složení naleznete například černou růži, která je v Turecku považovanou za symbol mystiky a tajemství a také labdanum, hnědou aromatickou pryskyřici vůní podobnou ambře.

Cena: 219 Kč/500 ml

Tesori d´Oriente Forest Ritual koupelový krém

Pro milovnice a milovníky lesa a čistých svěžích vůní připravila italská značka Tesori d'Oriente řadu vůní a kosmetiky s názvem Forest Ritual, která vychází z dávného japonského rituálu očisty těla. A právě z této řady si můžete užít mycí pěnu do koupele Tesori d'Oriente Forest Ritual Bath Cream, která vám během koupele dodá pocit klidu a pohody.

Cena: 219 Kč/500 ml

Tesori d´Oriente Ayurveda koupelový krém

Ayurvéda je díky svým harmonizačním a relaxačním účinkům čím dál víc populární po celém světě. Touto starodávnou technikou je inspirovaná i mycí koupelová pěna Tesori d'Oriente Ayurveda Aromatic Bath Cream. Obsahuje pět vzácných ajurvédských ingrediencí, které vám v dnešní hektické době pomůžou nalézt rovnováhu a klid.

Cena: 219 Kč/500 ml