Du Coeur x ADEMI Kolekce EMOTIONAL REFLECTIONS inspirována vodou a doplněna perlami

Kolekce Emotional Reflection vznikla ve spojení značek ADEMI a Du Coeur. Jednou z klíčových částí kolekce jsou kabelky s říčními perlami, a právě perly úzce souvisí s nádechem celé kolekce a tou je voda.

Voda, nejvzácnější tekutina, bez které by nebyl život. Někdy plyne pomalu a klidně, jindy zas nespoutaně vezme vše, co ji stojí v cestě. Voda nabíjí i vyčerpává, hřeje i mrazí.

Voda odráží naše emoce a vztahy, vodní hladina se v kolekci stává prostředkem pro inspiraci díky svému vlastnímu zrcadlení zkrášlené reality. Zároveň zde voda funguje jako memento udržitelnosti, jelikož všechny materiály byly vybrány tak, aby při své produkci byla právě voda použita co nejméně. Perlový náhrdelník Double Pearl

Náhrdelník z pravých velkých říčních perel se zapínáním ze sterlingového stříbra, je dlouhý 42 cm.

Du Coeur Double Pearl, 5.980 Kč.

Open Trape Bag

Kabelku Open Trape Bag je možné objednat s perlovým náhrdelníkem Du Coeur. Náhrdelník je variabilní, lze ho nosit na kabelce ale i samostatně na krku. Náhrdelník lze objednat i samostatně. Kabelka obsahuje i nastavitelný řemen, je vyrobena z pravé italské prémiové kůže. K objednání je v šesti barevných odstínech.

Open Trape Bag s perlovým náhrdelníkem Du Coeur: 6.780 Kč.

Trape handle bag

Elegantní kabelka Trape handle bag s uchem z pravých sladkovodních perel, která povýší každý outfit.

Kabelka Traple handle bag s uchem z říčních perel Du Coeur: 5.690 Kč.

Kdo je Du Coeur

"Du Coeur znamená ve francouzštině od srdce nebo z lásky a přesně takové jsou i naše šperky," vysvětluje Kristýna Černá, zakladatelka značky a designérka šperků s tím, že přesně tak přistupuje k tvorbě všech produktů: "Za každým šperkem si stojím, protože jsem do něj vložila kus sebe." Šperky Du Coeur jsou vyráběny ručně a s důrazem na detail v pražském studiu, kde si je také můžete prohlédnout naživo.

www.ducoeur.cz

Kdo je ADEMI

Za českou značkou Ademi stojí návrhářka Adéla Mitrengová a její kolekce Emotional Reflection je její čtvrtou kolekcí. Kromě kabelek se ve své nové kolekci soustředí i na oděvy.

www.ademistudio.com