Veronika Petruchová vynesla na Českého slavíka Martiny Pipkové Loudové

Focení nejnovější kolekce od návrhářky Martiny Pipkové Loudové proběhlo v Paláci Archa, který je zapsaný na seznam UNESCO. Cíl tohoto setkání byl jasný, představit, dobře nafotit a vybrat ty nejkrásnější šaty pro Veroniku Petruchovou pro slavnostní večer Českého slavíka.

S moderátorkou Veronikou Petruchovou se Martina Pipková Loudová věnovala detailnímu výběru šatů pro připravovaný galavečer. „Když vybíráme a navrhujeme šaty s Veronikou, můžu jí doporučit něco podle módních trendů a kontextu akce. Ale je také důležité poslouchat její názor a respektovat její styl a pohodlí. Společný výběr může vést ke skvělému vzhledu,“ dodala návrhářka.

Martina Pipková Loudová spojila své síly s návrhářem a stylistou Lukášem Macháčkem a vytvořili skvěle vypadající kolekci. „Moje modely se vyznačují jedinečným designem, kvalitním materiálem a precizním zpracováním. Každý kus je pečlivě navržen s důrazem na detail,“ řekla Martin Pipková Loudová, jejíž šaty oblékají známé osobnosti. Na focení představila čtyři modely, které opět ukázaly, jak tato známá módní návrhářka přistupuje k módě. Jejím cílem je zvýraznit především ženskost a rafinovanost.

Focení probíhalo v úžasné atmosféře a vybírání šatů se tak neslo v uvolněném duchu. Všechny šaty byly elegantní a vybrat si jeden model pro tak prestižní večer, bylo velkou a krásnou výzvou „Šaty jsou velmi efektní. Jsou poseté kamínky od Swarovski. Každý kamínek několikrát prošel rukama návrhářky. Baví mě, jak lehce mění tón podle úhlu světla,“ dodala Veronika Petruchová o svém finálním výběru šatů. Na kolekci a modely od Martiny Pipkové Loudové nahlíží velmi obdivně. „Když mi ukázala návrhy šatů na papíře, moje fantazie jela na 100 %, ale přesto jsem si nedokázala úplně představit výsledek. Jsem ráda, že jsou lidi jako Martina, kteří mají tak tvořivého ducha a dokážou vymyslet něco takového.“ konstatovala Veronika Petruchová a pokračovala v hodnocení, jakou módu má ráda: „Miluji výstřelky a zároveň je v běžných dnech prokládám konzervativními kousky. Líbí se mně jednou být elegantní, pak šusťáky a někdy kapka bláznovství,“ prozradila Veronika.

WEB: http://www.martinapipkovaloudova.cz/

Foto: Vratko Barcik a archiv Veroniky Petruchové