Co takhle dát si sušené maso v kině? V multikinech CineStar je to možné!

Filmová sezóna je v plném proudu. Díky horšímu počasí mnoho lidí vyhledává zábavu v podobě návštěvy kina. K tomu neodmyslitelně patří i občerstvení, nejčastěji popcorn nebo nachos. Zdravější variantou je ale rozhodně sušené maso Fine Gusto, které najdete v multikinech CineStar.

Sušené maso, neboli jerky, v posledních letech zažívá značnou popularitu jako zdravý snack plný bílkovin. Proto ho i v kinech CineStar zařadili do nabídky jako zdravější alternativu občerstvení. Velkou výhodou je, že je maso v úhledném balíčku, který v kině nešustí, neruší při sledování filmu a rozhodně si nezašpiníte ruce.

V multikinech CineStar naleznete téměř kompletní sortiment sušeného masa Fine Gusto. Můžete si vybrat čisté hovězí nebo krůtí maso pouze dochucené solí, nebo jerky ve variantě BBQ nebo s pepřem. Můžete využít zvýhodněné Fine Gusto menu, které obsahuje balíček sušeného masa a perlivou či neperlivou vodu.

Pokud plánujete návštěvu kina i se svými dětmi, zkuste jim sušené maso nabídnout jako zdravější variantu mlsání. Možná budete sami překvapeni pozitivní reakcí, a navíc do dětí dostanete kvalitní bílkoviny.

Jerky Fine Gusto je vyráběné ve východních Čechách a firma nabízí široké portfolio výrobků ze sušeného masa. V nabídce jsou různé druhy ochucených jerky, ale i masové snacky. Pokud zrovna nemáte cestu do kina, koupit ho lze i na webu finegusto.cz nebo v obchodních řetězcích.