StriVectin Peptide Plump Line Filling Bounce pleťové sérum pro intenzivní vyhlazení

Luxusní lehké sérum StriVectin Peptide Plump Line Filling Bounce se do pleti okamžitě vstřebává a zlepšuje její vzhled. Nahrazuje efekt estetických injekčních výplní – redukuje jemné linky a vrásky, dodává jas a viditelně vypíná pleť. Třeba dáte sbohem estetickým zákrokům i výplním.

Sérum je určené pro intenzivní vyhlazení pleti. Inteligentní sérum s patentovaným peptidovým komplexem Alpha-3 Peptid™ cílí na 3 hlavní stavební složky pleti – kolagen, elastin a kyselinu hyaluronovou. Zpevňuje pleť zevnitř, vyhlazuje její strukturu a vyplňuje vrásky. Výsledkem je zářivá a mladistvě pružná pleť.

Značka Strivectin patří k průkopníkům na poli peptidů – využitím aminokyselin v pleťové péči se začala poprvé zabývat před 20 lety. Odborníci v laboratořích od té doby pracovali na vytvoření dokonalého peptidu.

Receptura inteligentního séra je založena na patentovaném peptidovém komplexu Alpha-3 Peptid™, který se dokáže v pokožce zacílit na 3 její přirozené stavební kameny: kolagen, elastin a kyselinu hyaluronovou. Postupem času právě těchto složek v pleti ubývá. Pokožka ztrácí vnitřní oporu – bortí se, ztrácí objem a je náchylnější k vzniku vrásek.

Receptura inteligentního séra účinně cílí na všechny zmíněné základní stavební složky pleti, a tak intenzivně zdokonaluje vzhled pleti.

Vyhlazuje a redukuje již vzniklé vrásky (včetně výrazných vrásek na čele), dodává pleti objem, pružnost a mladistvý vzhled. Zanechává ji hladkou a zářivě rozjasněnou.

Doporučené použití:

  • Každé ráno a večer aplikujte na vyčištěnou pokožku – zaměřte se na místa s výraznějšími vráskami.
  • Nechejte sérum plně vstřebat do pleti a poté aplikujte krém na obličej.

Cena: 1 899 Kč