Vánoční balíčky od Tesori d'Oriente potěší

Okouzlete své smysly a mysl vůněmi od značky Tesori d'Oriente. Svojí oblíbenou vůní můžete provonět svůj domov nebo si užít blahodárnou koupel. Potěšte své blízké krásnými vánočními balíčky, ve kterých jim darujete možnost užít si svůj každodenní voňavý rituál.

Difuzér a svíčka   

Provoňte svůj domov jemnou a harmonickou vůní bílého pižma White musk nebo svěží éterickou vůní Ayurveda s dřevitými tóny a pačuli a nádechem pomeranče a citronu. Výjimečná kombinace designového difuzéru s ratanovými tyčinkami a svíčky v nejoblíbenějších vůních Tesori d'Oriente. Nabízí sítě Tesco, Globus nebo DM.

Cena: 500 Kč

Kovový box: Parfémová voda, sprchový krém a pěna do koupele

Úžasná sada parfémové vody, sprchového krému a pěny do koupele v ikonické kovové krabici. Éterická a svěží Ayurveda, jemný a harmonický White musk, orientálně ovocný Persian dream nebo dřevitě citrusový Forest ritual. Vyberte si svou oblíbenou vůni a užijte si jedinečný relax pro tělo i duši. V nabídce drogerií DM nebo hypermarketech Tesco a Globus.

Cena: 470 Kč

Parfémová voda, sprchová krém a svíčka

Provoňte si domov stejnou vůní, kterou milujete při koupeli. Vánoční balíčky Tesori d'Oriente nabízí vůně z řady Ayurveda, White Musk, Fior di loto a Byzantium. Balíček obsahuje parfémovou vodu, aroma svíčku a sprchový krém.

Cena: 350 Kč