Pianista s nejrychlejšími prsty odzbrojil „princeznu Arabelu“ – herečku Janu Nagyovou-Pulm!

Velká hudební slovenská hvězda, fenomenální a charismatický pianista JOZEF HOLLY vystoupí se svou hudebně-audiovizuální show a velkými, slavnými jak filmovými hity, tak i klasikou v moderním pojetí poprvé v České republice. Brněnský konvert v Sono Centru se povedl a vy se můžete tešit na další, který se koná 28. listopadu v pražské Hybernii.

Před nedávnem totálně odrovnal legendární princeznu Arabelu, tedy herečku Janu Nagyovou-Pulm, který v Česku točí seriál a chystá i další.

„Jozef je fenomén. Jako zažila jsem hodně, a protože hudbu miluju, i jsem čekala hodně. Ale tohle: Udělal mi v hotelu Paříž maličký soukromý minikoncertík a musím říct, že mne dostal a dojal. Je to multitalent. Ke všemu velmi charismatický, hezký muž a taky skvělý zpěvák. Na Slovensku roky vyprodává koncerty i opakovaně, a já doufám, že české publikum ocení jeho kumšt, protože tohle tady nemáte,“ řekla rázně herečka, která v Praze točí seriál Hořký svět a v příštím roce bude natáčet další.

„Žiji v Německu, do Česka se vracím především pracovně a měla jsem tu šanci s Jozefem Hollym se poznat a jsem unesena. Je to fenomenální a jsem ráda, že můj krajan ze Slovenska je tak obrovský talent,“ pěla ódy „Arabela“ na sympatického hudebníka s nejrychlejšími prsty.

„Setkání s Janičkou, mým dětským idolem byl nezapomenutelný zážitek, navázání přátelství a její zájem o hudbu mě dostal. Diváci v Brně i v Praze se můžou těšit na slavné filmové melodie i klasiku v moderním pojetí. Takže třeba: spojení jako Ed Sheeran s Mozartem, AC/DC s Beethovenem, ale také hudbu z filmu Gladiator, Poslední mohykán, Harry Potter, Piráti z Karibiku a mnohé jiné….

Přestože Josef Holly se svou geniální a multižánrovou hrou na klavíru procestoval téměř celý svět, už několik let beznadějně vyprodává koncerty na SlovenskuLetos se do své podzimní tour rozhodl zařadit také BRNO a PRAHU.

„Věřte mi, že to bude unikátní a nezapomenutelný večer. Moc se na moravské i české publikum těším. Obě města mám nesmírně rád, protože jsou tam velmi kulturní lidé,“ dodává fenomenální pianista.

 

VSTUPENKY na oba koncerty najdou zájemci v síti Ticketportal (ZDE!)