Dominika Myslivcová ví, jak na sexy dekolt!

Každá žena i dívka touží po krásném dekoltu? Ne však každé příroda nadělí takové poprsí, jaké by si přála. Po vylepšení zatouží většina žen. Jenomže zásah plastického chirurga něco stojí a operace a narkóza s sebou nesou celou řadu rizik. Jsou i jiné cesty, jak mít dekolt dle svých představ?

Stejným způsobem svá ňadra ještě nedávno řešila Dominika Myslivcová. Před časem na sobě začala tvrdě makat v posilovně, dolů šla nejen přebytečná kila, ale bohužel v partiích, kde o to nestála. Jako na zavolanou jí tehdy přišla nabídka na vyzkoušení potravinového doplňku NadraIN Forte. Dominika byla zpočátku skeptická. Vždyť na trhu existuje tolik produktů na zvětšení či zpevnění prsou! Proč by mělo fungovat právě tohle? Změna vzhledu poprsí ji ovšem trápila natolik, že se nakonec do pojídání tablet pustila.

„Kdyby mi někdo předtím, než jsem NadraIN Forte vyzkoušela, tvrdil, že se mi prsa zpevní a zvětší, nevěřila bych. Vždyť víte, kolik podobných "zázraků" se u nás prodává... O to víc jsem nadšená, že se mi do ruky dostal takový, který opravdu funguje!“, usmívá se spokojeně Myslivcová a dodává: „Je super, že existuje pomoc, kterou si může dovolit v podstatě každý!“

A tak, zatímco spousta hereček či modelek řeší svá prsa razantním zákrokem na plastické chirurgii, nebo o velikosti svých ňader lžou a vycpávají si je vším možným, česká Barbie na to šla jinak. Pokud se podíváte na její Instagram, můžete porovnat, jak vypadal její dekolt před půlrokem, a jak je na tom dnes.

Dominika tedy oslovila společnost, jež NadraIN na českém trhu obchoduje, se žádostí o spolupráci. Díky té vznikla nabídka, kterou až do 15. března může využít kdokoli; slevové kódy na poštovné zdarma! Stačí uvést kód DM618.

A teď už je jen na vás, zda produkt vyzkoušíte… Objednávat můžete zde: http://www.nadrain.cz/