Ploom představuje eXkluzivní limitovanou edici Metallum Symphony by MAXIM

Otevřete bránu do světa eXkluzivity s Ploom a Maximem Havlíčkem. Limitovaná edice Metallum Symphony představuje unikátní spojení abstraktního umění, moderního designu a špičkové japonské technologie. Pouze 200 kusů unikátních boxů s inovativním zařízením Ploom X a krytem na zařízení, se speciálním designovým obalem a miniaturou obrazu bude k dostání od 10. 10. 2023 na www.ploom.cz.

MAXIM je mistr čarující s barvami nejen na plátně, ale teď už i na zařízení Ploom X. Jeho obraz Metallum Symphony není pouze uměleckým dílem, je to výtvarná revoluce ve světě zahřívaného tabáku. Toto mimořádné mistrovské dílo odhaluje abstraktní svět vytvořený z drahých kovů, přičemž každý prvek je zcela jedinečný, tak jako je eXkluzivní i  Ploom. Obraz vyzařuje dynamický a neustále se měnící půvab podobný kosmickému tanci tvarů a barev, který téměř hypnotizuje. S každým dalším okamžikem souhra světla a stínu oživuje umělecké dílo a vyvolává představu pohybu, čímž se vymyká tradičním uměleckým formám. V srdci tohoto velkolepého výtvoru leží podstata inovativního ducha značky Ploom.

Exkluzivní limitovaná edice od MAXIMa je určena nejen milovníkům umění a designu. Box, se speciálním obalem unikátně potištěným umělcovým obrazem, obsahuje to nejlepší z Ploom. Těšit se můžete na novinku ve světě zahřívaného tabáku – zařízení Ploom X v barvě Slate Grey, jedinečný kryt  s potiskem MAXIMova obrazu, obalem s uměleckým podpisem autora. Chybět nebude ani miniatura jednoho z autorových obrazů. Počet těchto boxů naplněných eXkluzivními doplňky je limitován na 200 kusů. „Spolupráce s Ploomem pro mě byla fascinujícím projektem. Metallum Symphony je mým vlastním výrazem kreativity a vášně pro umění. Chtěl jsem vytvořit zážitek – každý pohled na design, každý stisk tlačítka, to je pro mě cesta, jak vnést do každodennosti nádech uměleckého vzrušení. Doufám, že každý, kdo si tuto limitovanou edici zakoupí, bude moci zažít nejen krásný design, ale také příjemné okamžiky při užívání,” říká MAXIM, ambassador Ploom. 

Cena: 999 Kč

Dostupnost: www.ploom.cz