Oslavte Mezinárodní den kávy stylově - s kávovarem od Miele!

Neděle 1. října je vyhrazena Mezinárodnímu dni kávy, oslavujícímu nejen pití kávy, ale také podporu její produkce a prodeje podle zásad „fair trade“. Káva je pro mnohé z nás nezbytnou součástí každodenního rituálu, který nám pomáhá začít den s energií a příjemným pocitem. Ať už jste milovníkem espressa, cappuccina nebo „latéčka“, jistě souhlasíte, že kvalitní kávovar může zásadně ovlivnit chuť a kvalitu vašeho oblíbeného nápoje. I proto jsou přístroje určené pro domácnost stále populárnější. Pokud ho máte na svém wishlistu i vy, je právě Mezinárodní den kávy stylovým datem pro pořízení nového přístroje, co říkáte? My vám na následujících řádcích poradíme, na co se při jeho výběru soustředit.

Kvalitní kávovary jsou navrženy tak, aby extrahovaly maximum chuti z kávových zrn. Díky preciznímu mletí a optimální teplotě vody během přípravy získáte dokonalou chuť kávy v každém doušku. S vlastním kávovarem máte navíc plnou kontrolu nad tím, jakou kávu pijete, a můžete kdykoliv experimentovat s různými druhy káv i chutěmi. Lahodný nápoj si díky domácímu kávovaru můžete dopřát, kdykoliv se vám zachce – a třeba v oblíbeném puntíkovaném hrníčku po dědečkovi.

Moderní přístroje jsou nejen funkční, ale také vizuálně atraktivní. Mohou se tak stát elegantním doplňkem vaší kuchyně i objektem zájmu vašich hostů.

Náš tip: volně stojící kávovary Miele

Volně stojící kávovary Miele můžete umístit prakticky kamkoliv. Slušet budou kuchyni, jídelně, obývacímu pokoji nebo zimní zahradě. Vybrat si můžete hned z několika modelových řad – CM5, CM6 a CM7 – i trendy barevných variant, jako je obsidian černá, grafitově šedá, ostružinová nebo zlatorůžová PearlFinish.

Kávoví požitkáři pak budou nadšeni ze spousty užitečných funkcí a vychytávek, jako je např.:*

-        OneTouch for Two - současná příprava jedním stisknutím tlačítka,

-        AromaticSystem pro perfektní výsledky a intenzivní kávové aroma,

-        Cappuccinatore pro dokonalou krémovou pěnu kávových specialit,

-        AutoDescale pro komfortní čištění a odvápňování kávovaru,

-        CupSensor pro rozpoznání výšky šálku nebo sklenice,

-        WiFiConn@ct pro online komunikaci s přístrojem,

-        funkce konvice pro větší návštěvy apod.

*Vybavení závisí na konkrétním modelu.

Mezinárodní den kávy je ideální příležitostí k tomu, abyste svůj kávový rituál povýšili na novou úroveň. S kávovarem od Miele si můžete být jisti, že v každém doušku se ukrývá dokonale harmonická chuť. Oslavte tento den s plnou parádou a dopřejte si požitek, jaký si zasloužíte!

Potřebujete poradit s výběrem vhodného přístroje právě pro vaši domácnost? Tak navštivte Miele Experience Center v Praze nebo Brně a bez obav se zeptejte expertů Miele. Vybrané přístroje si můžete koupit i na e-shopu Miele nebo u autorizovaných prodejců.

www.miele.cz