s.Oliver v Česku expanduje, od jara otevřel celkem 11 nových poboček

Češi mohou vyrazit na nákupy do 11 nových prodejen módní značky s.Oliver. Německá společnost od začátku března do konce letošního května otevřela nové pobočky napříč celou republikou, a to v prostorách hypermarketů Globus na místech bývalých obchodů Fashion Store. Po expanzi, která společnost vyšla přibližně na 20 milionů korun, má s.Oliver v Česku celkem 30 poboček, včetně těch outletových.

Zákazníci v Česku se k módním kouskům s.Oliver dostanou díky 11 novým pobočkám ještě snadněji než dřív a navíc mají možnost vybírat si z širšího sortimentu. Oblečení z kolekce s.Oliver bylo v rámci prodejen Fashion Store v hypermarketech Globus dostupné i dřív. Ani
s letošním koncem této prodejní sítě ale klienti o nabídku s.Oliver nepřijdou – právě naopak. Díky novým prodejnám je jim aktuální kolekce ještě blíž, a to v plné šíři.

„Jsme rádi, že naše expanze přinesla do českých regionů kolem padesáti nových pracovních míst,“ říká Vladislav Hypš, country manager s.Oliver pro Česko a Slovensko, a dodává: „Rozhodli jsme se nabídnout i pracovní místa na zkrácený úvazek, takže práci u nás našli jak rodiče s malými dětmi, tak i studenti, pro které je forma zaměstnání na kratší úvazek ideální.“

Nové prodejny s.Oliver v hypermarketech Globus najdete od letošního jara v Plzni, Českých Budějovicích, Olomouci, Ústí nad Labem, Opavě, Liberci, Karlových Varech, Ostravě, Chomutově, Havířově a Brně.