Produktová řada Ayurveda od značky Tesorid’Oriente

Rituály provází lidstvo od jeho úplných počátků. Vždycky tvořily nezbytnou část lidských životů a hrály v nich významnou roli, a i když se to tak nemusí zdát, jsou pro nás důležité dodnes. V každodenním shonu je potřeba, vyčlenit si alespoň pár minut jen sami pro sebe, pro své myšlenky a pocity. Právě k tomu slouží rituál – příjemná aktivita, která se pravidelně opakuje. A je už jedno, jestli jde o ranní pití kávy nebo čaje, procházka po lese, pravidelné cvičení nebo třeba čas strávený ve sprše. K tomu, abychom se opravdu uvolnili, nám může pomoct také naše oblíbená vůně. Ta nás totiž dokáže přenést na místa, kde se cítíme opravdu příjemně a bezstarostně. Je prokázáno, že si právě vůně pamatujeme s větší přesností než vizuální vjemy a snadněji si díky nim vybavíme vzpomínky. Vraťte se tak zpět na prosluněnou pláž, rozkvetlou louku nebo do své oblíbené restaurace, nabijte se pozitivní energií a dopřejte svému tělu i mysli restart.

Užijte si každodenní rituál s Tesori d’Oriente Ayurveda

Tesorid’Oriente je řada produktů osobní péče, která využívá a oslavuje vzácné tradiční ingredience orientální kosmetiky. Filozofie značky má své kořeny na dálném východě, odkud bere inspiraci nejen pro ingredience, ale i samotné vůně. Značka jako taková vychází ze souladu krásy a relaxace a oslavuje také zmíněné rituály.

Nejoblíbenější řada d’Oriente Ayurveda využívá ingredience jako bergamot, ylang-ylang, kosatec nebo růžový pepř. Éterická vůně vás pohltí, zklidní a pomůže vám najít rovnováhu. Dřevité a jantarové tóny podtržené akcenty pomeranče a citronu jsou obohacené o pačuli a cedrové dřevo. Vychutnejte si díky tělovým přípravkům, avivážím, pokojovým sprejům i aroma difuzérům intenzivní pocit pohody a harmonie.

Představení produktů

Sprchový krém Tesori d’Oriente Ayurveda

Proměňte svou každodenní sprchu či koupel v nevšední zážitek, na který se budete celý den těšit. Přípravek na sprchování Tesori d'Oriente Ayurveda provoní vaši pokožku krásnou vůní a potěší vaše smysly.

  • myje pokožku
  • navrací pokožce komfortní pocit
  • doplňuje vůni ze stejné řady

250 ml/Cena: 70 Kč

Koupelová pěna Tesori d’Oriente Ayurveda

Koupelová pěna obsahuje vzácné ajurvédské ingredience, které vám v dnešní hektické době pomůžou nalézt rovnováhu a klid. Užijete si orientální vůni s citrusově-dřevitým podtextem. Revitalizujte, osvěžte a harmonizujte své tělo i mysl. Jemné složení je bez umělých barviv, silikonů a minerálních olejů. 500 ml/Cena: 170 Kč

Parfémová voda Tesori d’Oriente Ayurveda

Parfémovaná voda Tesori d'Oriente Ayurveda je dámská orientální vůně, s vládnoucím sladkým pomerančem. Hodí se k celoročnímu nošení, zejména přes den. Pokud se blíží večerní chvíle a chcete vonět výrazněji, využijte k aplikaci vonné směsi prostě více pulzních bodů (kromě zápěstí a krku třeba podkolenní jamky, kotníky…). Nechejte se vtáhnout do světa starodávných indických rituálů a zharmonizujte tělo, duši i mysl.

100 ml/cena: 180 Kč

Aviváž Tesori d’Oriente Ayurveda

Nejoblíbenější vůně Td’O inspirované relaxačními rituály východních učení najdete i v avivážích na prádlo, které zanechává jemné, hebké a lehce parfémované.

760 ml/cena: 90 Kč

Vůně do prádla d’Oriente Ayurveda

Vůně do prádla Tesorid'Oriente zanechá vaše prádlo a šaty jemné a s dlouhotrvající vůní během praní, sušení, žehlení i uložené ve vašem šatníku. Koncentrované složení na 35 praní.

250 ml/cena:  339 Kč

Pokojový spray d’Oriente Ayurveda

Pokojový parfém osvěžuje vzduch a během okamžiku naplní pokoj vůní vašeho oblíbeného parfému Tesori. Stačí jen několik střiků a obklopí vás příjemná atmosféra a vůně relaxace.

250 ml/cena: 199 Kč

Aroma difuzéry s vonnými tyčinkami d’Oriente Ayurveda

Aroma difuzéry s vonnými tyčinkami provoní vás pokoj vůní vašeho oblíbeného parfému Tesori během několika okamžiků a vydrží až 8 týdnů. Ratanové tyčinky zaručují vyváženost intenzity vůně i jejího rovnoměrného vstřebávání.

200 ml/cena: 199 Kč