Do podzimní přírody s kvalitním outdoor vybavením

Obzvlášť v podzimních měsících oceníte oblečení a výbavu, se kterou zůstanete v suchu a pohodě. Ať už se chystáte na túru barevnou přírodou, na výlet s dětmi plný objevování a skákání v kalužích nebo na výstup na vysokou horu. Vyberte si oblečení, díky kterému bude každý výlet zábava.

Hannah Wanderer 45

Wanderer 45 je perfektním parťákem na vícedenní trek v horách, ale můžeš se s ním vydat i na dovolenou. Díky posuvnému zádovému systému Vario si batoh můžeš přizpůsobit přímo vaší postavě. V zádovém systému najdete posuvný panel s regulací na suchý zip, jehož posunem nahoru, nebo dolů, si upravíš celkovou délku zad. Díky bedernímu pásu se lépe rozloží a ponese i těžký náklad. Na něm také najdeš dvě kapsy na drobnosti, které chceš mít neustále po ruce. Záda batohu jsou vyztužená a ramenní popruhy polstrované pro ještě větší pohodí. Navíc můžeš batoh ještě stáhnout kompresními popruhy, takže bude stabilnější a lépe se ponese. Na hrudním popruhu najdeš pohotovostní píšťalku. Hydratace je důležitá, ať jsi kdekoliv, proto určitě oceníš speciální kapsu s vývodem na hydrovak. Na přední straně batohu je pružná síťovaná kapsa, odkud v případě potřeby rychle vytáhneš bundu i svačinu. Další dvě prostorné kapsy jsou po stranách a vrchlík batohu má také vnější a vnitřní kapsu. Pokud používáš trekové hole, rozhodně využiješ úchyty, kam je můžeš připevnit a uvolnit si ruce v náročnějším terénu. Dají se využít i na přichycení cepínů a na batohu je ještě úchyt na další matriál. K batohu můžeš připevnit i blikačku, abys byl lépe vidět. Batoh má integrovanou pláštěnku s reflexními prvky.

Cena: 3 190 Kč

Mikina HANNAH DAGNYS HOODY Lady

Dámská mikina s kapucí a dekorativním prošitím Dagnys Hoody je ideální pro trávení volného času, ať už vyrazíš na trek nebo za jiným aktivním sportem. Strečový a lehký materiál Polarstretch Grid díky své speciální struktuře, kdy je na vnitřní straně produktu pomocí kanálků procházejícími tkaninou vytvořena mřížka, efektivně odvádí vlhkost, zvyšuje prodyšnost a zlepšuje teplotní vlastnosti produktu. Mikina je opravdu slušivá díky vypasovanému střihu Alpine fit, dekorativnímu prošití a melanžovému materiálu. Kapuce, rukávy i spodní okraj jsou lemované gumou a mikina má reverzní hlavní zip a přední kapsy na zip. Sportovní výkony jsou na tobě, my ti poskytneme komfort.

Cena: 1490 Kč

Nákrčník HANNAH SKYLER Uni

Nákrčník Hannah Skyler se hodí jako dokonalý funkční doplněk k mnoha sportovním aktivitám. Je vyroben ze 100 % polyesteru, který zajišťuje perfektní funkčnost, hřeje a neabsorbuje pachy. Vyber si z několika variant barev a printů.

Cena: 229 Kč

Bunda HANNAH MILEY Lady

Hannah Miley je lehká sbalitelná bunda pro milovníky aktivního sportu, jako je cyklistika nebo běh. Vyvinutá je jako záložní bunda, poskytují ochranu před náhlým deštěm. Je vyrobena z nepromokavého, větruvzdorného materiálu a dá se jednoduše sbalit do vlastní kapsy. Má kapuci staženou do gumy, stejně jako spodní okraj a rukávy, které jsou navíc anatomicky tvarované a na konci mají otvor na palec. Bunda má několik kapes – dvě hlavní a jednu vnitřní kapsu na zip, která slouží jako transportní obal. Pohodlný střih Regular neomezuje v pohybu. Podlepené švy zvyšují ochranu před deštěm a díky reflexním prvkům budeš skvěle vidět i při zhoršené viditelnosti. Pokud jsi aktivní žena a miluješ pohyb v přírodě, s touto bundou neuděláš krok vedle.Cena: 1490 Kč

Bunda HANNAH KIDS BORN JR Kids

Chlapecká bunda Hannah Born Jr z prodyšného materiálu s membránou Resstex 8000. Chlapecká bunda Hannah Born Jr je skvělá volba na volnočasové aktivity, na cesty i na túry. Je vyrobena z nepromokavého a prodyšného materiálu s membránou Resstex 8000 a s vodoodpudivou úpravou Bionic Finish ECO. Uvnitř má podšívku z prodyšného meshe. Bunda má podlepené švy a odvětrání v zadní části. Kapuce je stažená do gumy, rukávy jsou anatomicky tvarované a zakončené do gumy a spodní okraj lze regulovat stahovací šňůrkou. Vepředu jsou dvě hlavní kapsy na zip. Jednoduché a přitom neotřelé barvy zaujmou na první pohled. Bunda je taktéž vybavena reflexními prvky pro lepší viditelnost dítek i za zhoršeného počasí. Ať je malý frajer vybaven skvělou bundou, na kterou je spolehnutí! Cena: 1390 Kč