Plnou parou do úklidu. Vysavač Bissell CrossWave HydroSteam PET vysává, vytírá i suší

Úklid podlah je nikdy nekončící kolotoč. Jedna rodinná snídaně, domácí mazlíček, který právě přišel z venčení nebo prostě jen obyčejný prach, který se zase usadil v rohu podlahy - pro všechny případy je užitečné mít po ruce pomocníka, který podlahu co nejrychleji vysaje, vytře a usuší. A když k tomu ještě umí důkladně vyčistit a vydezinfikovat podlahu parou, tím lépe. Jedním takovým užitečným pomocníkem je například Bissell CrossWave HydroSteam PET.

Pára jako klíč k čistým podlahám

Horká pára je užitečným prostředkem, pomocí kterého lze dosáhnout dokonale čisté domácnosti, a oceníte ji i při čištění podlah. Dokáže rychle uvolnit i zaschlé, lepkavé skvrny a nečistoty, zneškodní bakterie bez používání dodatečné chemie a eliminuje i plísně nebo alergeny. Je tak vhodné ji zařadit do úklidové rutiny, nejen pokud máte doma alergika nebo astmatika. Vysavač je určený na dlažbu, PVC, vinyl, laminát, lakované dřevo i na koberce, takže vám nic nebrání v tom vydat se plnou parou k ještě zářivějším podlahám beze stop.

Nový vysavač od Bissell kombinuje své osvědčené vlastnosti s párou

Značka Bissell nyní přichází v rámci své úspěšné řady CrossWave s novým modelem, který nejen vysává, vytírá a suší, ale také čistí párou, a to vše v jednom kroku. Její nejnovější model Bissell CrossWave HydroSteam PET vám umožní spustit čištění párou stiskem jednoho tlačítka. Má oddělené nádobky na čistou a špinavou vodu, takže čistíte vždy jen tou čistou. Je primárně určený na tvrdé podlahy, ale oživíte s ním klidně i zašlé koberce.

Tangle-Free technologie minimalizuje namotávání vlasů nebo chlupů na čisticí kartáč, takže je ideální do bytu nebo domu s domácími mazlíčky. Po použití jen stiskněte tlačítko samočistícího režimu, po jeho proběhnutí jednotlivé součásti necháte vyschnout a vysavač je opět připravený na další výkon.

Na výběr je ze dvou variant - CrossWave HydroSteam PET Select za 12 999 Kč nebo CrossWave HydroSteam PET Pro 13 499 Kč, jehož balení obsahuje jeden čisticí kartáč navíc a prostředek Fresh Start určený na čištění samotného vysavače.

O značce Bissell

Americká rodinná firma Bissell, která byla založena v roce 1876, se specializuje na vývoj řešení pro čištění podlah. Již 145 let si klade za cíl zjednodušit a zároveň zdůkladnit čištění podlah tím, že poskytuje promyšlená, multifunkční řešení pro každý typ podlahy. Již čtvrtá generace rodinného vedení společnosti Bissell s nadšením přichází s řadou inovativních řešení pro péči o podlahy, jako jsou multifunkční čističe na mokré čištění, roboty, vysavače, zametače koberců, čističe koberců a čističe tvrdých podlah. Společnost Bissell vyvíjí produkty, které snadno uklidí nepořádek po vašich milovaných čtyřnohých přátelích a zároveň pomáhá poskytnout domov mazlíčkům bez domova. Další informace o společnosti Bissell naleznete na adrese: www.bissell.cz.