Oslavte 30. výročí AHMAD TEA v České republice s rozmanitou dárkovou řadou CELEBRATION!

V každodenním shonu a chaosu, který nás obklopuje, je důležité najít okamžiky klidu a pohody. Relaxace s čajem je jako meditace – zprostředkovává pozitivně návykový rituál, kdy se tělem rozlévá omamně příjemné teplo a všechny myšlenky se na chvíli ustálí. A taková chvíle je zvlášť v dnešní uspěchané době plné stresu pro každého z nás malou oslavou. Proto AHMAD TEA vytvořil u příležitosti oslavy výročí 30 let na českém trhu jedinečnou limitovanou kolekci luxusních čajů CELEBRATION BLEND a CELEBRATION SELECTION, která všem milovníkům tohoto lahodného nápoje zprostředkuje výjimečné chvíle odpočinku. Přijměte pozvání k této pomyslné oslavě a užijte si svou vysněnou chvilku relaxu.

Kvalita čaje může významně oživit naše chuťové buňky a mít nemalý vliv na naše emoce. Jeho bohatá a plná chuť nás vybízí k tomu, abychom se více soustředili na chvíli, kterou právě prožíváme. Vybrat si kvalitní čaj znamená dát našim emocím šanci prozkoumat svět chutí a vůní, který nabízí. Šálek takového čaje v našich rukách se stává mostem mezi uspěchanou realitou a vnitřní harmonií. O tom ví své AHMAD TEA, který s novou řadou čajů CELEBRATION BLEND a CELEBRATION SELECTION slaví zároveň 30 let na českém trhu. Narozeninová kolekce CELEBRATION obsahuje dvě limitované variace, které nabízí v luxusní zlato-bílé plechové krabičce. Tyto čajové směsi navíc vznikly výhradně pro český trh, právě u příležitosti 30. narozenin. Jejich autorem je William Manning, Senior Tea Taster Ahmad Tea, který patří k respektovaným špičkám svého oboru. V čajovém průmyslu působí 45 let a jeho fantastické čajové směsi slaví úspěchy ve více než 80 zemích po celém světě.

Směs CELEBRATION BLEND obsahuje 100 g vysoce kvalitního sypaného čaje a je charakterizována jemnými a lehkými tóny vynikajících čajů Cejlonu a Darjeelingu. Vyvažuje je energie a hřejivost Assamu a vzniká tak mimořádně lahodný čaj, který zároveň překvapuje svou výraznou chutí a silou. Pomerančové květy činí z této směsi unikátní, osvěžující nápoj s nádhernou vůní, ideální k popíjení kdykoli během dne.

Kazeta s názvem CELEBRATION SELECTION jistě potěší všechny čajové dobrodruhy, kteří mají rádi klasiku, ale zároveň se nebojí vyzkoušet i nové zajímavé chutě. V této kolekci se můžete těšit na 4 druhy čajů po 10 sáčcích.

English Tea No. 1: Černý čaj s lehkou příchutí bergamotu. Tato klasická varianta černého čaje je zjemněna lehkými tóny bergamotu, který nepřináší jen jedinečný chuťový prvek, ale i vůni, která se rozvine při prvním kontaktu čaje s horkou vodou. Silné temné lístky černého čaje se setkávají s tradičním bergamotem, což vytváří výjimečnou rovnováhu mezi silou a jemností. Má vyváženou lehkou chuť, aroma, barvu a sílu.

Mango & Lychee: Zelený čaj s exotickým spojením manga a liči. Zelený čaj, nápoj dávných mistrů, je v této směsi obohacen o exotickou kombinaci manga a liči, která dodává nápoji jedinečnou a osvěžující chuť. Tento čaj vykouzlí na jazyku tóny, které nás přenesou na vzrušující cestu na východ, kde se chuť stane velkým dobrodružstvím. Tato směs probudí vaše smysly stejně, jako ranní sluneční paprsky na tropickém ostrově.

Raspberry Indulgence: Černý čaj s příchutí maliny. Tento černý čaj je okořeněn jemnou příchutí čerstvých malin. Jeho aroma nás zavede na lesní palouk, kde si s maliníkem zahrává poklidný letní vánek. Každý doušek této směsi černého čaje s tóny malin vyvolá slastný pocit uspokojení a je ideální k popíjení v průběhu náročného pracovního dne.

Lemon & Ginger Infusion: Směs na bázi jablek, zázvoru, citronové trávy, ibišku a citronové kůry. Tato unikátní směs bylinek a ovoce nás přenáší do světa přírodního bohatství. Jablka čaji přidají sladkost, zázvor hřejivou sílu, citronová tráva okouzlí svěží chutí, ibišek dodává květinový nádech, a citronová kůra poskytne opojnou svěžest. Jedná se o směs, která příjemně pohladí naše smysly a zprostředkuje komplexní a osvěžující chuťový zážitek.

Řadu CELEBRATION tvoří prvotřídní ingredience, které jsou pečlivě vybírány s láskou k tomu nejlepšímu čaji pro dokonalý chuťový zážitek. Připravte si šálek vynikajícího kvalitního sypaného čaje a otevřete bránu do světa bohaté rozmanitosti chutí a opojného klidu.

Pro více informací a zajímavé inspirace navštivte:

https://www.ahmadtea.cz/

nebo se staňte fanoušky na

https://www.facebook.com/AhmadTeaCzechRepublic/

https://www.instagram.com/ahmadteacz/