Skvělá zpráva! Denim 23 je pro každou postavu

A je tu nová kolekce F&F Denim, která je důkazem, že pro každý typ postavy existuje skvěle padnoucí střih, a to bez ohledu na velikost. Džínová kolekce F&F nabízí kousky s dlouhou životností. Jsou vyrobené špičkovou technologií s použitím prémiových vláken a přízí pro kvalitní a odolný denim, který je nedílnou součástí kapsulového šatníku. Jednoduché a kvalitní džíny představují klíčový prvek celkového looku.

Core Skinny a Jeggíny

Core Skinny džíny a Jeggíny jsou skvělou volbou pro pohodlné běžné denní nošení. Ideální pro nadcházející zimu je kombinace s oversized mikinou nebo svetrem a kotníkovými Chelsea.

Slim – ke kotníkům a rovné straight

Úzký „slim“ střih ke kotníkům a ležérní rovný „straight“ střih padne všem, kdo preferují vysoký pas, což je lichotivé pro širší boky, silnějším a kratším nohám pak zalichotí délka ke kotníkům a jemné zúžení na konci nohavic. Tyto rovně střižené džíny jsou mimořádně pohodlné a hodí se na každodenní nošení.

Podzim

Jasným must-have je béžový F&F trenčkot z „Made Mindfully“ řady. Je vyroben s ohledem na životní prostředí, z BCI bavlny, což je jedna z cest, jakou se F&F snaží vést své zákazníky k zodpovědnosti a pomáhat k zachování zdraví naší planety. Kabátek je lichotivý na pohled a velmi příjemný na dotek, navíc má povrchovou úpravu odolnou vůči dešti.

Zima

Úžasné hřejivé pleteniny, žebrované svetry, dlouhé cardigany a oversized modely jsou pro zimní období naprostou nezbytností. Bezpochyby si zamilujete hnědou vestu s kožíškem, perfektní jak k džínům, tak například k šatům či oblíbenému úpletovém sukňovému setu. 

Jaro

V jednoduchosti je krása – jemné pastelové barvy a trendy sepraný denim jsou toho důkazem. Svetřík s rafinovaným překřížením vpředu v kombinaci s džínovou sukní v midi délce s rozparkem tvoří parádní kombinaci. Sukně je zároveň ideálním kouskem pro volnočasový i formálnější styling – svetr či mikinu stačí nahradit elegantním topem nebo bílým tričkem a sakem a je hotovo.

Díky dostupným velikostem (34-50) a cenám od 399,- Kč si nyní vlastní sezónní styl s kolekcí F&F Denim může vytvořit opravdu každý. Nechte se inspirovat novou kolekcí F&F a stylovým průvodcem, který vám dopomůže k tvorbě parádního džínového outfitu pro každé roční období.