Kabelek nemá žádná žena nikdy dostatek

Znáte Nějakou ženu, která má tolik kabelek, že už by nechtěla další? My tedy ne. Objevte stylové novinky z podzimní kolekce Deichmann a dolaďte svůj outfit poutavým doplňkem dle nejnovějších trendů. Kdy jindy si pořídit nový kousek, než s příchodem nové sezóny? Dovolujeme si vám představit kabelky pro nadcházející  sezónu.

Elegantní kabelky do ruky

Udělejte si návrat do kanceláře hezčí novou kabelkou. V kolekci Deichmann najdete elegantní modely do ruky i přes rameno, které stylově doladí váš business look. Vsadíte na černou klasiku, neutrální krémovou, nebo podzimní vínovou barvu?

Kabelky typu shopper

Prostorná ležérní kabelka, která hravě ukryje všechny vaše nezbytnosti. Letos jsou trendem především minimalistické kousky v neutrálních odstínech.

Prošívané kabelky

Preferujete ležérní až sportovní styl oblékání? Doplňte svůj outfit neotřelou kabelkou s výrazným prošíváním. Většina modelů se dá nosit jak přes rameno, tak v ruce.

Crossbody kabelky

Malé crossbody kabelky se drží na módním výsluní už několik sezon. Ty letošní vynikají jak světlými neutrálními, tak výraznými sytými odstíny. Na své si přijdou milovnice nadčasových elegantních kabelek i dámy, které se nebojí sáhnout po extravagantnějších kouscích.

Kabelky do ruky

Carrie Bradshaw a její ikonické malé kabelky ze seriálu Sex ve městě! Kdo by je neznal? Teď můžete mít taky tu svou. S baguette bags se letošní sezónu roztrhl pytel.