Mixit představuje hity nového školního roku 2023/24

Nový školní rok je tu a Mixiťáci jsou připraveni! Tentokrát se rozhodli usnadnit proces výběru svačin pro školáky. Vzali oblíbené lahůdky z Mixitu a zabalili je hezky po jednom kuse, aby školáci měli své svačinky pestré a neomrzely se ani za celý rok. Na výběr je hned padesát různých lahůdek, které jsou vyměřené přesně na jednu snídani nebo svačinu.

Mixit nabízí širokou škálu ideálních kandidátů na svačiny pro malé i velké školáky. Díky oblíbencům, kteří jsou nově k dispozici po jednom kuse, příprava svačiny už nemůže být jednodušší. Není totiž vůbec žádná. Ať už si vybere školák mlsání v podobě Créme boule, křupavého pytlíku, nebo kompaktní Mixitky, rodiče mohou být v klidu - tuhle sváču za topení nestrčí!

Lahodné Créme boule jsou krémové koule, které skrývají pod vrstvou datlí sametový lískooříškový krém a to vše bez palmového oleje a chemických nesmyslů. Jsou skvělým zdrojem energie a lékem na chuť na sladké. Všechny tři lákavé příchutě (včetně nejnovější strawberry caramel) můžete nově pořídit po jednom kuse, který se pohodlně vejde do kapsičky jakékoliv aktovky. Cena od 21 Kč/ks. 

Pokud hledáte křupavou svačinu, která se jen tak neslisuje v aktovce, doporučujeme sáhnout po známém oblíbenci – pytlíku do kapsy. Sáček plný zdravých a výživných směsí bude školáky zásobovat energií a vitamíny po celý den. V nabídce jsou pytlíky s mixy oříšků, lyofilizovaného ovoce, musli, kaší… Takže svačinová různorodost zajištěna! Cena od 35 Kč/ks.

Potřebné palivo ke koncentraci a učení dopřejí dětem Mixitky. Tyhle super-tyčinky jsou bez lepku, bez laktózy a bez přidaného cukru, ale nic z toho jim neubírá na lahodnosti. Vybírat můžete dokonce ze 20 druhů, včetně nevšedních kombinací jako Datle + Fíky, Kešu + Citron nebo naopak klasiků jako je Jablko + Skořice. Cena od 23 /ks.

A kdo se rád dělí, může sáhnout po tubusu 30 MiniMixitek v šesti oblíbených příchutích.

A pro ty, kdo se chystají odstartovat nový školní rok ve velkém, Mixiťáci vzali všechny zmíněné dobroty, přihodili ještě nějaké bonusy navíc a zabalili je do jednoho velkého párty tubusu. Konkrétně v něm školáci najdou lahodnou Crème bouli - Strawberry caramel, Křupavou jahodu do kapsy, želé bonbóny Mixies s 99 % ovocné složky a tři různé zdravé Mixitky. Je to mlsání, kvůli kterému by se do školy vrátil kdekdo. Školáci se můžou o dobroty rozdělit se spolužáky, nebo svačinu uzobávat v průběhu celého týdne. Tubus dobrot pro školáky, 199 Kč

Namixujte dětem recept na skvělý školní rok s Mixit svačinkami nejen pro školáky.