Podzim jim sluší: přivítejte v kuchyni další roční období

Za okny se mlhavě vytrácí léto a příroda se pomalu, ale jistě barví do nekonečných odstínů mědi. Ještě než se sychravému počasí schováte s knížkou a šálkem dýňového latté pod deku, nechte se inspirovat krásou babího léta a přeneste jeho neopakovatelnou atmosféru i do svého domova! Uvidíte, že doplňky a kuchyňské potřeby z dílny Potten & Pannen – Staněk vás budou hřát až do prvních ranních mrazíků…

Nordic Ware, Woodland podzimní sladkosti, plát s 9 formičkami, 0,5 l, bronzová

Novinka! Kvalitní forma z litého hliníku americké společnosti Nordic Ware je ideální pro přípravu 9 malých cup caků v krásných podzimních motivech ve tvaru dubového listí, žaludů či smrkových šišek. I přes své složité tvary je díky litému hliníku a nepřilnavému povrchu snadné mini bábovky vyklopit. K dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na e-shopu www.pottenpannen.cz za 1 499 Kč.

Emile Henry, Zapékací mísa Ultime, 30 x 19 cm, oranžová Toscane

Zapékací mísa Ultime z dílny burgundské manufaktury Emile Henry je díky svému zaoblenému tvaru ideálním pomocníkem při přípravě italských lasagní. Zvládne ale také klasické zapečené pokrmy, ať už ze zeleniny, masa, brambor, nebo těstovin. Je vyrobena z vysoce kvalitní keramiky, která je ideální na klasické pečení v troubě do 270 °C, ohřev v mikrovlnce i zmrazení do -20 °C. Zapékací mísa je zároveň k dispozici v mnoha velikostech, které jsou navzájem stohovatelné, čímž v kuchyni ušetříte spoustu místa. K dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na e-shopu www.pottenpannen.cz za 960 Kč.