Ženy jsou v show Men4Queen královnami

Men4Queen je mezinárodní tým tanečníků, jehož posláním je bořit mýty o vnímání pánského striptýzu. Představují exkluzivní pánskou show na evropské úrovni. Není to vulgární podívaná, ale jde o umění, za kterým je hodně dřiny. Sportovní, energičtí muži s pečlivým smyslem pro detail mají záměr: přinést dámám radost, posílit jejich sebevědomí a nezapomenutelné chvíle plné vášně. Kombinace show, stand-upu a prvotřídní choreografie tvoří dojemnou, podmanivou a zábavnou představu, oslovující ženy všech věkových kategorií. V čele této umělecké skupiny stojí Robert a Johnny, kteří začínali jako tanečníci, dnes Men4Queen vedou. Uměleckým ředitelem a moderátorem je Sanchez, který vedle své kariéry televizního herce a scenáristy se před nástupem do týmu stal jedním z nejlepších tanečníků v Evropě a choreografem televizní show Superstar. Společně tak vytvořili kompaktní celek, který plní sny nejedné ženě.

Co by si měly dámy představit, když se řekne Men4Queen?

Už při zakládání skupiny jsme kladli velký důraz na název. Chtěli jsme něco, co si zapamatuje každý a bude nás to vystihovat už jen z názvu. Men4Queen je přesně to co žena (královna) ocení – jsme Muži pro královnu. Každá žena se musí alespoň jednou za čas cítit jako královna – přesně na naší show.

Pojali jste pánský striptýz jako uměleckou podívanou. Jak vznikají jednotlivá vystoupení?

Ano, už to není starý 90tkový striptýz, ale umělecká show. Je obtížné v krátkém časovém úseku (rok/dva) změnit pohled  široké veřejnosti na tento projekt. Většina si představí starý strip, ale ten už dávnou minulostí. Naše show jsou koncipovány více tanečně a divadelně, musí to být velká show. Všechno tohle má na starosti náš producent, choreograf a moderátor v jednom – JK Sanchez.

Co chcete hlavně ženám přinést, zprostředkovat?

Je několik druhů žen, které navštíví naši show, ty, co slaví rozlučku, narozeniny či nějakou jinou událost, pak tu máme skupinu, která chce vidět krásnou show a vstupenky si zakoupí několik týdnů či měsíců předem, další skupinka je skupinka žen, které si koupily vstupenky na poslední chvilku, protože se o nás dozvěděly v den show a pak tu máme i pár žen, které jsou po rozvodu, rozchodu či jsou zklamané ze vztahu a chtějí přijít na jiné myšlenky. Naše show je koncipována pro všechny tyto skupiny, náš cíl je ženu potěšit, pozvednout jí sebevědomí, zanechat emoci ze show a hlavně pocit, že je královnou.

Jaká je nejčastější skladba vašeho publika? Byli jste někdy překvapení, kdo sedí v publiku?

Publikum jako takové je u nás velmi různorodé. Od skupinky maturantek či slavících 18. rok svého života až po ženy v penzijním věku. Měli jsme zde oslavu 70. narozenin, ani slovy se nedaly popsat ty emoce. Byla to její nejkrásnější oslava narozenin. Co se týká nejčastějšího složení tak to z 90 % máme ženy a dámy. V poslední době začali chodit i páry, gayové ale i hetero chlapi co si přijdou prohlédnout show a jsou obklopení ženami.

Je nějaké vystoupení, které jste si mysleli, že bude „tutovka“ a publikum bylo vcelku vlažné a naopak, kdy jste zkusili „poněkud trapný vtip“ a on zafungoval?

Tutovka nám naštěstí vždy vyšla. Někdy se stalo že z podle nás se z obyčejné show stala oblíbená show publikem, právě proto dáváme velký doraz na výběr hudby nejen která se líbí nám, ale hlavně publiku. Vtipy jsou součástí naší show, konkrétně v pauzách mezi jednotlivými čísly, jakož i při vystoupeních „tutovkách" jsme neměli trapný moment, co se týče vtipů. V případě že by taková situace nastala, jsme na to připraveni.

Dnes už jste velký profesionální tým, pokud se nemýlím, máte 11 tanečníků, jaké jsou jejich původní profese a věnují se jim ještě?

Ano, je 11 tanečníků. Aktuálně má každý tanečník kromě projektu Men4Queen i svou vlastní práci. V týmu máme fitness trenéra, hasiče, stavaře, modela, přijímacího technika v autoservisu, kurýra, barmana, IT specialistu, bývalého celníka či podnikatele s víny.

Jaká je vaše vize budoucnosti? 

Začínali jsme jako parta 4 kamarádů, kteří měli vizi, ale neměli správný koncept, systém, stabilitu, avšak nechybělo nám správné odhodlání, vize a cíl. Aktuálně náš tým (nejen tanečníků) tvoří 25 lidí – technici, moderátor, hostesky a hostesáci, IT specialisté, lidi z produkce a podobně. První část vize jsme docílili, a to že jsme naši show představili a dostali se do Pražského divadla Royal jako umělecká divadelní show. V divadle nás můžete vidět během roku každých 14 dní. Toto byl pro nás důležitý bod, kdy naše show začala být vnímána jako umělecký zážitek, show. Chceme ale víc.

S jakým programem nyní vystupujete  a co nového chystáte?

Aktuálně vystupujeme s úspěšnou DELIGHT TOUR, která ale koncem letošního roku končí a ten kdo na ní nebude do konce roku, už ji neuvidí. Nyní pracujeme na nové tour, ponese název $TRIP STORY, kde se jedná o jedinečný projekt, který v Česku a dovolím si říct ani v Evropě ještě nebyl. Premiéra této show bude 20. ledna 2024 v Kongresovém centru Praha pro 3000 lidí. Chystáme tam velké překvapení, ale to si ještě necháme pro sebe, v ten správný čas to vyjde ven a budou o tom vědět všechna média.

Róbert a Johnny, zakladatelé projektu Men4Queen