Herečka Kateřina Macháčková přiznala, že ujíždí na sociálních sítích

Herečka Kateřina Macháčková letos opět zavítala do Náchoda, kde  zasedla v porotě soutěže Muž roku. Za tu dobu, co s přestávkami jezdí  na finále soutěže mužské krásy, může posoudit, jak se mladí muži mění. Prý už to nejsou jen namakaní svalovci, ale mají i něco v hlavě. Sice jim trošku vyčetla sociální sítě, ale pak herečka přiznala, že na nich také tráví denně dost času.

 „Lidi by měli trošku víc číst, radši „skejsnou“ na síti. Mne nevyjímaje. Bydlím sama a mám potřebu svoje denní příhody někomu sdělit, tak využívám sociální sítě a trávím na nich dost času,“ přiznala herečka.

Prázdniny strávila Kateřina Macháčková cestováním. „Nejprve jsem byla se svým synem v Izraeli a pak jsme byli s rodinou v Řecku u moře. Bylo to báječné. Teď dělám nějaké práce kolem domu, chystám se na studenty na konzervatoři, učím se novou roli a postupně si začínám opakovat stávající texty. Jsem ráda, protože potřebuji prohánět mozek. A pak také hodně chodím. V Izraeli jsem se hodně rozchodila, tak se to snažím udržet. Dcera mě za to pochválila,“  přiznala smějící se Kateřina Macháčková.