Kyselina hyaluronová a její použití v kosmetice je téměř nezastupitelné

Ať její název může mást, kyselina hyaluronová je lidskému tělu naprosto přirozená a dokonce se v něm vyskytuje ve vysoké koncentraci. Najdeme ji v kloubech, očích nebo v kůži a připisují se jí až zázračné hydratační vlastnosti. Dokáže na sebe totiž navázat velké množství vody – až 6 litrů na 1 gram. Díky tomu v těle přispívá k lepší tkáňové obnově, pomáhá s regenerací jizev, udržuje pleť pevnou a pružnou a zajišťuje tvorbu kolagenových a elastinových vláken. S vyšším věkem kyseliny hyaluronové ale v těle ubývá, a pokud chceme pořád využívat její skvělé vlastnosti, musíme ji doplňovat z jiných zdrojů. Naštěstí ji umíme vyrobit synteticky a oprávněně patří už dlouhá léta k nejoblíbenějším složkám v kosmetických přípravcích. Vyzkoušejte její účinky nejen v pleťových krémech, ale i v přípravcích na tělo nebo odličování. Vaše pleť vám poděkuje.

HYALURON Omlazující a zpevňující pleťová maska

  • Okamžitý zpevňující efekt
  • Zlepšuje elasticitu
  • Kyselina hyaluronová
  • Kolagen

ASTRID HYALURON Omlazující a zpevňující pleťová maska s kyselinou hyaluronovou, okamžitě zpevňuje a vyhlazuje pleť a dodává jí zdravý vzhled. Složení obohacené o kolagen zlepšuje pevnost a pružnost pleti, zanechává ji jemnou, omlazenou a zářivou.

Cena: 65 Kč/2x8 ml

HYALURON 3D Zpevňující denní krém proti vráskám

  • Redukuje vrásky
  • Zlepšuje pevnost pleti
  • Obsahuje 3D Hyaluronic Complex
  • Ochranný faktor 10

HYALURON 3D Zpevňující denní krém proti vráskám s OF10 nabízí silný účinek proti vráskám, intenzivní hydrataci a zároveň zlepšuje pevnost a pružnost pokožky. INOVATIVNÍ RECEPTURA S 3D HYALURONIC COMPLEX: Hyaluronic Acid Filler: vyplňuje vrásky na povrchu a vyhlazuje povrch pleti ihned po aplikaci.Kyselina hyaluronová s nízkou molekulární hmotností: proniká i do nejhlubších vrstev pokožky a pomáhá viditelně redukovat jemné linie a vrásky zlepšením její pružnosti, pro zdravější vzhled pleti. Stimulátor kyseliny hyaluronové: pomáhá obnovit optimální hladinu pleti vlastní kyseliny hyaluronové stimulací její přirozené syntézy a obnovy, poskytuje intenzivní hydrataci, odolnost a pevnost pokožky a redukci vrásek. Dermatologicky testováno.

Cena: 140 Kč/50 ml

 Indulona Original

Indulona Hydratační tělové mléko ORIGINAL je obohacené o kyselinu hyaluronovou, která účinně pečuje o pokožku a pomáhá jí udržovat přirozenou úroveň hydratace. Obsažený glycerin podporuje zdravý vzhled pokožky, pomáhá zlepšovat její hydrataci a chrání ji před vnějšími vlivy. Mléko s hedvábnou texturou zanechává pokožku jemnou, vláčnou a hydratovanou. Poskytuje až 48h hydrataci. Pro všechny typy pokožky.

Cena: 120 Kč/400 ml