DEICHMANN - Nova sezona si zada nove tenisky

Sice má léto ještě dveře dokořán, ale pomalu je už bude přivírat. Nadešel tedy čas na obměnu stávajícího botníku. Vykročte po letní dovolené do víru (nejen) pracovních povinností stylově v poutavých teniskách z nové kolekce Deichmann! Prodlužte dovolenou alespoň svým chodidlům a nechte je relaxovat v komfortních trendy modelech.

Konec prázdnin, začátek školního roku a návrat do práce. Přechodné období, do kterého se, po krásných týdnech letní dovolené, nechce nikomu z nás. Udělejte si proto radost hezkou sportovní obuví, která vám pomůže tento čas překonat příjemněji, pohodlněji a stylově.

Tenisky jsou věčné a vděčné. Také patří k vaší nejoblíbenější celoroční obuvi? V nové kolekci Deichmann si vyberete ten pravý model do práce, do města i na volný čas strávený v přírodě. Na jaké kousky se můžete v podzimní sezóně těšit?

Nosit se budou tenisky v ležérním městském i sportovním stylu. Top trendem i nadále zůstávají robustní chunky modely s výraznou platformou. Světlou a barevnou letní kolekci vystřídají kousky v černé, bílé a krémové barvě a v neutrálních zemitých odstínech.  Většina modelů bude jednobarevných nebo tón v tónu, ale objeví se i několik kousků s extravagantními zvířecími vzory nebo ve výrazném kontrastu barev. O „wow“ efekt se postarají tenisky ve třpytivém vzhledu.