PUMA představuje podzimní běžeckou kolekci NITRO

PUMA ve spolupráci s globální rodinou atletů uvádí běžecké novinky NITRO. Sportovci jako jsou Karsten Warholm, Kristiina Mäki či Moira Stewartová v nové kolekci vyrazí na letošní mistrovství světa v atletice, které zanedlouho odstartuje v maďarské metropoli. Běžecké boty s technologií NITRO, která je zhmotněním filozofie značky Forever.Faster, opět přináší modely prověřené nejrychlejšími běžci světa. Designéři značky PUMA se tentokrát inspirovali barevnou paletou zářivých odstínů, které reprezentují motivaci překonávat své hranice.

PUMA dlouhodobě stojí za podporou nejlepších světových atletů, kteří horké novinky z kolekce NITRO prověří přímo v den D. Už 19. srpna totiž maďarská metropole ožije jednou z největších sportovních událostí tohoto roku. Budapešť bude svědkem vzrušujících závodů v celkem 48 disciplínách. Reprezentanti z Česka Moira Stewartová, Kristiina Mäki, Amálie Švabíková a další světoví atleti z rodiny PUMA jako Karsten Warhol, Sherica Jackson a Armand Duplantis vyrazí na akci vybaveni produkty s inovativními technologiemi z kolekce NITRO.

„Pěna NITRO symbolizuje náš přístup "Forever.Faster." Tato technologie je základem všech našich běžeckých bot. Jsou díky ní extrémně lehké a responzivní. Pěna pomáhá spotřebovat méně energie a umožňuje běžet pohodlně a díky tomu se na ni atleti z naší rodiny mohou zcela spolehnout. Naše filozofie „Forever.Faster“ ztělesňuje motivaci jít za svými sny a dosáhnout cílů, které považujeme za nemožné. Nejde jen o fyzickou rychlost, ale také o myšlenkový postoj a odhodlání překračovat hranice každý den.“ říká Lucie Hložánková, Senior Manager Communication Marketing značky PUMA.

Nová kolekce představuje prověřené modely v novém barevném provedení. Silueta Deviate NITRO 2 je vybavena vrstvou prémiové pěny NITRO po celé délce boty a poskytuje tak ještě lepší odezvu a dokonalejší odpružení než jeho oceňovaný předchůdce. Odlehčená závodní verze Deviate Nitro Elite 2, se kterou si designéři barevně pohráli – levá bota je totiž modrá a pravá je červená, nabízí rychlost a optimalizaci výkonu díky své speciálně navržené siluetě a karbonová vložka INNOPLATE se postará o maximalizaci přenosu energie.

Model PUMA ForeverRun spojuje ikonický design s výkonnými funkcemi. Tato stabilizační obuv nabízí kombinaci tlumení a podporu optimálního běžeckého kroku při každém tréninku. Dosahuje toho díky jedinečné kombinaci odpružení pěnou NITRO a vylepšenému řízení pomocí systému RUNGUIDE. Kolekce také přináší elegantní modré nebo korálově červené provedení Magnify Nitro 2 a výrazné barvy nabízí i model Velocity Nitro 2. Barevná paleta zářivých odstínů jsou vizuálním vyjádřením odhodlání každého sportovce a prolínají se i do řady funkčního oblečení.

Běžecké boty z nové kolekce NITRO jsou dostupné v prodejnách a na e-shopech: dextrsport.cz, sanasport.cz a puma.com.