Ariana Grande představila svou nejnovější vůni Cloud Pink a mraky ustoupily

Držitelka ceny Grammy, hudebnice, herečka a podnikatelka Ariana Grande vás zve, abyste se seznámili s její novou vůní Cloud Pink, která je nejnovějším přírůstkem do její oceňované kolekce.

Po téměř deseti letech fantastických úspěchů v oblasti parfémů si Ariana upevnila své místo mezi elitními inovátory parfémů. Její voňavá řada se opírá o špičkové řemeslné zpracování, vynikající ingredience a cit pro reklamu. Její vůně se řadí ke špičkovým značkovým parfémům současnosti a Cloud Pink to vše ještě překonává. Vůně bude uvedena na trh 13. srpna exkluzivně na stránce Ulta.com a od 20. srpna bude k dostání v prodejnách Ulta Beauty po celých USA.

Uvedení kolekce Cloud Pink představuje novou kapitolu v ikonické kolekci této všestranné umělkyně. Éterický, moderní parfém Cloud Pink je inspirován Arianiným přitažlivým optimismem a sebevědomím. Stávající kampaň je možná její nejosobnější a skvěle ukazuje její vývoj jako umělkyně a ženy.

„Nedokážu ani popsat, jak jsem z uvedení cloud Pink nadšená," říká Ariana Grande. „Cloud je vůně, která mi bude vždy blízká, a děkuji svým fanouškům, že jí po celé ty roky projevovali takovou obrovskou přízeň. Vývoj nové vůně v rámci této oblíbené řady byl zpočátku náročný, ale opravdu mohu říci, že jsme vytvořili dokonalou sestru původní Cloud. V poslední době pronikla mezi mé nejoblíbenější. Posledních pár měsíců ji používám bez přestání. Spolupráce s Clementem a týmem na tomto novém pilíři kolekce byla čistá radost a držet v tajnosti tak úžasné tajemství nebylo snadné! Nemohla jsem se dočkat, až CLOUD PINK uvedu a všichni si jej vyzkoušejí."

Arianiných vůni se nemohou nabažit ani její fanoušci a milovníci krásy. Její celosvětový úspěch v oblasti parfémů je výjimečný a o pochvalné hlasy není nouze. Její franšíza se může pochlubit oceněními a mnohé parfémy získaly nominaci na cenu na vůni roku a mediální kampaň roku v řadě zemí.

„O značku Cloud je celosvětově stále nebývalý zájem. Rychle se stala kultem, a odborníci z oboru ji dokonce považují za moderní klasiku," vysvětluje Noreen Dodge, ředitelka marketingu a strategie společnosti LUXE Brands. „Cloud Pink je další kapitolou tohoto příběhu. Ariana při spolupráci podněcuje své partnery, aby začali o spojení vůní, designu a vyprávění příběhů vyprávět jinak, vždy s cílem potěšit její fanoušky. Právě tato kreativita zahleděná do budoucnosti a řemeslná zručnost stále nově definují zážitek zákazníků."

Cloud Pink vytvořil Clement Gavarry ze společnosti Firmenich. Je to smyslná směs ambrového dřeva a purpurového mechu s nádechem nasládlé pralinky. Cesta začíná sametovou směsí lahodných bobulí a skvostného ovoce, zatímco jemné květinové tóny vanilkové orchideje a růžové ambrette vás zabalí do obláčků připomínajících bavlnu. Trvalý dojem v podobě hřejivé směsi návykového, smyslného pižma a jantarových dřevin rozmazluje smysly.

„Stále žasnu nad Arianinou fantastickou kreativitou, zejména po uvedení Cloud Pink," uvádí Tony Bajaj, výkonný ředitel společnosti LUXE Brands. „Ariana postupem času vytvořila řadu vysoce kvalitních vůní s dlouhou životností a širokým záběrem, čímž se stala skutečnou páteří tohoto oboru. To svědčí o jejím individuálním přístupu k navrhování parfémů. Společnost LUXE Brands je poctěna, že může opět spolupracovat s tak vlivnou ikonou."

BALENÍ

Ikonický design láhve, nově v dokonalých odstínech RŮŽOVÉ, si získává srdce všech a přináší povznášející chvíli, jež je plná radosti a optimismu. Elegantní design láhve svítí jemnou, ale jasnou růžovou barvou a je zasazen na bílém obláčku. Design kartonu vyjadřuje dramatičnost a odvahu díky působivé kombinaci kovových a saténových povrchů. Celým designem se nese ikonický symbol CLOUD a zdůrazňuje digitální svět, který nás všechny propojuje.

CENY

  • Parfémová voda ve spreji, 3,4 FL OZ/100 ml 68,00 USD
  • Parfémová voda ve spreji, 1,0 FL OZ/30 ml 48,00 USD
  • Parfémová voda ve spreji, 0,33 FL OZ/10 ml 26,00 USD

Uvedené ceny jsou doporučené maloobchodní ceny výrobce v amerických dolarech.

Značka bude celosvětově zavedena do dalších prestižních prodejen včetně těchto:

  • Kanada: Shoppers Drug Mart
  • Evropa: Douglas
  • Spojené království: Boots, John Lewis, Superdrug, The Perfume Shop a The Fragrance Shop
  • Austrálie: My Chemist
  • Mexiko: Liverpool