Houslistka Markéta Muzikářová dostala na oslavě přes zadek…

Oblíbená houslistka Markéta Muzikářová se také přidala k zástupu gratulantů, kteří poslední červencovou sobotu přišli popřát majitelům klubu Heaven k pětadvacátým narozeninám. Oslava se velmi příjemně rozjela, a ti co přišli, rozhodně nelitovali, a tak to má být.

Markéta Muzikářová přiznala, že oslavy miluje. „Sama na nich často s mým smyčcovým triem Inflagranti vystupuji, baví mě dělat lidem radost a pozorovat je, jak se baví,“ prozradila houslistka, která miluje i večírky nepracovní. „Nerada je ale pořádám, to je pro mě noční můra.“

Na narozeninové párty klubu Heaven nečekaně vystoupila nejen jako houslistka! Na pomyslném podiu stanula ještě jednou, když ji umělecký striptér Jan Balšán vyzval na parket, aby mu asistovala při striptýzu, nakonec dostala výprask na své krásné pozadí...

Za vůbec nejlepší oslavu, kterou kdy zažila, prý považuje narozeninovou párty k jejím 18. narozeninám, kterou pro ni tehdy uspořádali spolužáci na konzervatoři. „Bylo to po jednom divadelním představení a protáhlo se to až do rána. Od té doby nepiju Becherovku,“ prozradila Markéta. „Tehdy jsem na lačno vypila hodně panáků a bylo to zlé,“ vzpomíná. Nejhezčí dárek, který prý kdy dostala, byla žádost o ruku. A v manželství jí to prý klape stále na jedničku. Nic prý na tom nezmění ani fakt, že v klubu Heaven řádila na parketu se striptérem.

Letošní léto si podle svých slov užívá Markéta dosyta. „Začátkem prázdnin jsme byli s celou rodinkou na roadtripu v Albánii a procestovali jsme celý balkánský poloostrov. I malý Max si to užíval a cestování zvládl skvěle,“ potvrdila houslistka, která se ještě chystá na pár dní do Itálie. Jinak léto tráví se svými dětmi na zahradě anebo společně podnikají nejrůznější výlety na kole.

Aktuálně Markéta křest nového videoklipu Inflagranti, také připravuje videoklip k nové autorské písni a pomalu už finalizuje i přípravu vánočních koncertů s dětskými sbory.

Kredit: Hermina Press, Martin Hykl a Michaela Feuereislová