Pavel Zedníček v záplavě bublinek s Andreou Verešovou!

O tom, že nemusíte o svátku zamilovaných ani tušit, a přesto ho můžete oslavit, dokonce s nejkrásnější česko-slovenkou Andreou Verešovou, všechny přesvědčil herec Pavel Zedníček. „Kamarád Petr Pečený mě pozval na akci, které se účastnil také francouzský vinař Jean-Francois Clouet z Grand Cru vinařství André Clouet z Bouzy“, vysvětlil oblíbený herec, jak se objevil na valentýnské party. „O nějakém Valentýnu jsem neměl ani tucha, to jsem zjistil až na té akci.“    

Zedníček byl pozván jako doprovod ambasadorky šampaňského společnosti PMP EXCLUSIVE, která je dovozcem vín z oblasti Champagne, tou byla půvabná Andrea Verešová.  Ta, jak se ukázalo, má k šampaňskému vřelý vztah a oslavu Valentýna si bez něj nedokáže představit. „Kvalitní šampaňské by mělo patřit ke každé významnější oslavě, svátek lásky nevyjímaje“, prohlásila na úvod party a pak bravurní francouzštinou probírala s Jean-Francois Clouetem otázky kolem lahodného šumivého moku. Nezapomněla ovšem zmínit poděkování majitelům PMP za dar v podobě maxi láhve Champagne. Tu zdárně vydražila pro Nadaci Andrey Verešové, která pomáhá dětem ze sociálně slabších rodin.

S Pavlem Zedníčkem, francouzským vinařem, Doctorem P.P. a Magorem se pak pustili do valentýnské výzdoby. „Kdopak se ujme sabráže?“ Zazněla v éteru otázka, po té, co společně s pány oblepila vše v dosahu samolepícími srdíčky. Při pohledu na sekáček na maso a láhev šampaňského to mezi přítomnými skutečně zašumělo, napětí ovšem stouplo na bod varu až v okamžiku, kdy se Pavlu Zedníčkovi podařilo láhev urazit. Doma láhev Champagne pro manželku Hanku prý raději otevře klasickým způsobem.