Báře Mottlové alkohol nic neříká, takže kocovinu nikdy nezažila

Herečka, zpěvačka  a modelka Bára Mottlová moderovala narozeninovou party pražského gay friendly klubu Heaven a bylo jí prý velkým potěšením. Oslavy prý miluje, ale alkohol, který k oslavám patří, Báře nic neříká, takže kocovinu nikdy nezažila. Má prý alespoň díky tomu vždy čistou hlavu.

„Stále tvrdím, že je pořád co slavit, legrace není nikdo dost,“ míní moderátorka. „Každá oslava je skvělá, když jsou kolem kamarádi. A pokud jde o naše rodinné oslavy, někdy si připadám, že jsem při nich součástí nějako sitcomu,“ říká smějící se sympatická blondýnka.

Co se týká dárků, nejraději má Bára takové, které jí někdo sám vyrobí. Jako třeba její přítel, finalista Muže roku David Pleva, který ji před nedávnem potěšil vlastnoručně vyrobenou soškou jejího pejska Chica.

Letošní léto si podle svých slov užívá Bára v Čechách, na Moravě a na Slovensku, tvrdí, že když je u nás hezky, není důvod za teplem létat daleko od domova. „Máme s Davidem rádi přírodu, letos jsou naší destinací číslo jedna Tatry,“ prozradila stále pracovně vytížená Mottlová. Právě natáčí  nové singly a pro kanál YouTube chystá jógový projekt, který jistě ocení mnoho žen a jistě nejen ony. „Pro vysněnou figuru stačí cvičit jen dvě minuty denně,“ láká na svůj chystaný kanál Bára, která díky své práci nemá na nudu čas.